Marele anunț pentru Dinamo. Cristi Borcea a pus o singură condiție să revină în „Groapă”

Gabriel-Alexandru Ioniță 29.03.2022, 22:43
Marele anunț pentru Dinamo. Cristi Borcea a pus o singură condiție să revină în „Groapă”

Cristi Borcea a vorbit de mai multe ori în ultimele luni despre o eventuală revenire în acționariatul lui Dinamo. Omul de afaceri a legat mereu acest posibil eveniment de construirea noului stadion din Complexul Sportiv Dinamo.

El a explicat că nu se va mai implica direct, ci prin intermediul fiului său Patrick, cel care, ca și tatăl său, se consumă foarte mult din cauza situației catastrofale în care a ajuns formația din Ștefan cel Mare. Cristi Borcea a vorbit din nou despre acest subiect arzător pentru fanii lui Dinamo, de data aceasta cu prietenul său Victor Pițurcă.

Cristi Borcea a vorbit cu Victor Pițurcă despre revenirea la Dinamo

Fostul selecționer a făcut publică discuția cu Cristi Borcea. Poziția acestuia rămâne neschimbată. Ia serios în calcul revenirea la Dinamo, iar singura sa condiție este reprezentată de construirea unui nou stadion.

Îmi zice el: ar exista o şansă dacă s-ar construi un stadion nou. Eu sunt convins că multă lume ar veni lângă Dinamo dacă s-ar face un stadion pentru acest club mare”, a spus Victor Pițurcă potrivit Antena Sport.

Legat de subiectul Dinamo, Victor Pițurcă a apreciat că o eventuală retrogradare a „câinilor” ar reprezenta o mare problemă pentru întreg fotbalul românesc.

Fotbalul românesc va fi foarte sărac dacă Dinamo nu va reuşi să rămână pe prima scenă. Nu va mai fi interes. Vom vedea meciuri cu 200 de spectatori în tribună”, a mai spus fostul selecționer.

Fostul acționar dinamovist ține legătura cu actuala conducere

Un alt indiciu care conduce către ideea unei eventuale reveniri a lui Borcea la Dinamo este reprezentat de faptul că acesta are în continuare o relație foarte bună cu Nicolae Badea, om ce se implică în continuare activ în viața echipei alb-roșii. Chiar Borcea a dezvăluit recent că discută frecvent cu fostul său colaborator din Ștefan cel Mare.

Vorbesc tot timpul cu domnul Badea. A fost, este și rămâne un mare dinamovist, ca mine. Mie îmi scria pe garduri și lui la baza sportivă când eram pe locul 2. Asta însemna locul 2 pentru Dinamo”, a spus Cristi Borcea potrivit ProSport.

Mai mult, el a continuat și a avut cuvinte de laudă la adresa tuturor oamenilor cu care a avut șansa de a lucra în perioada sa de început în „Groapă”.

Atunci aveam un entuziasm foarte mare, am avut șansa enormă să stau zi de zi în birou la Cornel Dinu, eu n-am avut birou. Toate discuțiile… erau oameni extraordinari. Petre Buduru, Mircea Stoenescu și după aceea nea Tică Dănilescu. Cei mai profesioniști oameni din România. Erau oameni, am crescut cu toții”, a mai spus Borcea conform sursei citate.

Dinamo începe să se pună pe picioare înaintea meciului cu Chindia Târgoviște. Dusan Uhrin Jr. a primit vești bune

Urmăriți Playsport.ro și pe