Marele blond, Florin Răducioiu, concluzie dezarmantă după remiza dintre România și Islanda

Radu Bordei 12.11.2021, 23:54
Marele blond, Florin Răducioiu, concluzie dezarmantă după remiza dintre România și Islanda

Remiza dintre România și Islanda a pornit un val de critici la adresa jocului echipei naționale. Deși tricolorii aveau mare nevoie de victorie, echipa nu a arătat dorință în joc și nici ambiție. Chiar dacă adversarii au venit cu o echipă încropită, oamenii lui Rădoi nu și-au creat multe ocazii.

De aceea și selecționerul, dar și jucătorii au fost puși sub lupă de mai multe nume mari din fotbalul românesc. Acestea au fost dezamăgite de atitudiena arătată de fotbaliști. Fostul mare atacant al Generației de Aur, Florin Răducioiu, a analizat și ele cele petrecute pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Concluzia dură, după remiza dintre România și Islanda. „O echipă tristă, un joc sub așteptări”

Florin Răducioiu este unul dintre cei care au oferit multe nopți albe fanilor României, mai ales la Mondialul din 1994. „Minunea Blondă” a așteptat o bucurie și de la naționala lui Rădoi, dar aceasta nu a venit. Mai mult, tricolorii sunt foarte aproape să mai rateze un obiectiv important.

O echipă tristă! Nu mă aşteptam la un astfel de joc din partea României. Aveam așteptări mai mari de la Hagi, de la jucătorii de valoare, de creație. Aceștia trebuiau să își asume unele acțiuni, să încerce mai mult. Nu am arătat că putem câștiga meciul, deși toată lumea se aștepta. Nu am avut ritm, nu am arătat bine nici individual și nici colectiv. Am fost o echipă tristă, nu am arătat încredere. Mai grav este că puteam să și pierdem. Până la urmă, este un rezultat corect, noi nu meritam victoria, a declarat Florin Răducioiu, la Telekom

România așteaptă un miracol de la Islanda

Mirel Rădoi spera ca meciul cu Liechtenstein să fie ultima etapă înainte de baraj. Din păcate, România are șanse mari să nu prindă a doua poziție în grupă. Dacă Islanda nu încurcă și Macedonia de Nord, atunci România nu va merge la baraj. Și fanii vor mai aștepta alți 4 ani să vadă dacă România va merge la un Mondial. Ultima dată a fost în 1998, în Franța.

Din păcate, ca de obicei, noi nu putem să luăm ceva atunci când e la îndemâna noastră. Noi trebuie să ne chinuim. Sunt foarte dezamăgit. Și eu, și jucătorii. Chiar am vorbit că nu vreau să revăd imaginea asta, pentru că am văzut-o după partida din Armenia. Îmi pare rău pentru echipa națională, pentru suporteri, pentru toți care aveau așteptări și i-am dezamăgit, a declarat Mirel Rădoi, la finalul meciului

Urmăriți Playsport.ro și pe