Marele Ilie Năstase, reacție clară după zvonul divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „Și dacă aș ști, nu v-aș spune”

Mihai Rosoiu 07.09.2022, 16:24
Marele Ilie Năstase, reacție clară după zvonul divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „Și dacă aș ști, nu v-aș spune”

Marele Ilie Năstase a avut o reacție clară după apariția zvonului despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Fostul număr 1 mondial a vorbit cu reporterii Playsport despre informația care a explodat în presă. Acesta a avut o atitudine moderată pe marginea subiectului, preferând să nu ofere detalii despre posibila despărțire a celor doi.

Marele Ilie Năstase, reacție clară după zvonul divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Apropiat al familiei Simonei Halep, Ilie Năstase a vorbit despre posibilul divorț al acesteia de soțul său:

Nu am informații concrete. Nu prea vreau să comentez despre viața privată a unor oameni pe care-i apreciez. Să știți că și dacă am detalii, nu o să vi le dau. V-am explicat motivul. Așa că răspunsul meu este că nu o să vorbesc pe marginea subiectului!”, a punctat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Marele tenismen al României a participat la toate evenimentele importante din viața privată a Simonei Halep. Năstase a fost prezent la cununia civilă. Relația dintre cele două familii este una foarte bună, jucătoarea din România fiind o admiratoare declarată a performanțelor lui Năstase.

Zvonurile referitoare la divorțul Simonei Halep au dinamitat lumea sportului românesc

În ultima perioadă s-a zvonit că Simona Halep și Toni Iuruc nu se înțeleg chiar foarte bine și că ar putea chiar să divorțeze. Ceea ce părea inițial doar o invenție de presă pare acum că prinde din ce în ce mai mult contur.

Asta pentru că ProSport informează că cei doi ar fi luat deja o decizia în acest sens, de comun acord, la mai puțin de un an de la momentul cununiei civile. Se pare că, conform sursei citate, Simona Halep și Toni Iuruc vor face chiar primul demers oficial în acest sens în cursul zilei de joi. Concret, ei ar urma să meargă la notar pentru a parafa primele documente în acest sens.

Din primele informații, se pare că cei doi nu au nimic de împărțit în momentul despărțirii, asta pentru că s-au înțeles în acest sens în momentul în care s-au căsătorit. De asemenea, Simona și Toni le-ar fi transmis apropiaților că motivul despărțirii ar fi reprezentat de faptul că se află mereu la mare distanță unul de altul, din cauza faptului că fostul lider WTA participă la turnee în întreaga lume. Astfel, ei ajung să petreacă foarte puțin timp împreună.