Marele Octavian Bellu ar fi vrut să se sinucidă din cauza geloziei! Detalii uluitoare despre episodul teribil din viața uriașului antrenor – REMEMBER

Simion Andrei / 11.09.2021, 09:57

Octavian Bellu și Mariana Bitang formează cel mai de succes cuplu de antrenori din istoria sportului mondial. Cu cei doi la timonă, lotul olimpic de gimnastică al României a obținut rezultate de neegalat. Numai că adeseori, drumul spre glorie e presărat cu momente dificile. Un astfel de episod a fost relatat în urmă cu ceva vreme de un insider. Acesta a dezvăluit că marele Octavian Bellu ar fi vrut să se sinucidă din cauza geloziei. Informația pare doar o bârfă nesărată, însă detaliile sunt de-a dreptul uluitoare.

Cum ar fi vrut marele Octavian Bellu să se sinucidă din cauza geloziei

Într-un material publicat de Ciao.ro, cu ceva vreme în urmă, apar informații despre acest presupus moment teribil. Totul s-ar fi petrecut în Elveția. La jumătatea anilor 90, Octavian Bellu, Mariana Bitang și fetele din lot se aflau la Campionatele Mondiale. Deși relația amoroasă dintre cei doi antrenori de mare succes nu era publică, oamenii din anturajul lotului știau.

Octavian Bellu și Mariana Bitang formau deja un cuplu, dar își țineau ascunsă povestea de iubire. Această relație ar fi fost zguduită de un episod de gelozie dus la extrem de antrenor. Îndrăgostit până peste cap de Mariana Bitang, Octavian Bellu și-ar fi bănuit partenera de infidelitate.

După o perioada mai agitată, cu multe discuții între ei, Belu ar fi vrut atunci să recurgă la un gest extrem”, a dezvăluit sursa celor de la Prosport.

Un medic, principalul „suspect” în cazul de presupusă infidelitate

Cei apropiați cuplului Bellu-Bitang spun că marele antrenor și-ar fi suspectat iubita că ar avea o relație cu un medic. Atât de tare s-ar fi supărat Octavian Bellu, încât s-a gândit la suicid. Ba chiar ar fi avertizat-o și pe Mariana Bitang că va recurge la acest gest extrem. Panicată, femeia ar fi apelat la o persoană din anturajul lotului olimpic de gimnastică.

Respectivul personaj a oferit detalii despre momentul critic din relația celor doi antrenori:

Bellu era un bărbat foarte posesiv. La un moment dat, Mariana mi-a spus că este o problemă, că Bellu ar vrea să se sinucidă. Am intrat peste el în cameră, spărgând ușa, și am reușit să stopăm un eventual scandal”, a dezvăluit omul care se afla în Elveția la momentul respectiv.

Totul s-a terminat cu bine

Din fericire, evenimentele nu ar fi degenerat. Octavian Bellu ar fi renunțat la intenție, iar lucrurile au început să se îmbunătățească în relația celor doi. De altfel, atunci, în 1997, ziarele au relatat că marele antrenor ar fi fost protagonistul unor episoade mai puțin obișnuite, fără să dezvolte subiectul.

Ulterior, oamenii apropiați celor doi parteneri nu au mai sesizat astfel de episoade. Mariana Bitang și Octavian Bellu au continuat să conducă lotul olimpic de gimnastică, iar succesele au venit în continuare.