Marele regret al lui Sadio Mane după despărțirea de Liverpool: „Îmi va fi dor de voi, vă iubesc!”

Moldoveanu Camelia 25.06.2022, 16:33
Marele regret al lui Sadio Mane după despărțirea de Liverpool: „Îmi va fi dor de voi, vă iubesc!”

Sadio Mane a decis să părăsească Liverpool, după 6 ani, pentru Bayern Munchen. Fotbalistul senegalez a semnat pentru 3 sezoane cu noua sa echipă, însă nu a putut să ascundă un mare regret.

Mesajul lui Sadio Mane pentru fanii lui Liverpool

Decarul lui Liverpool părăsește Anfield după șase ani petrecuți sub comanda lui Jurgen Klopp. Mane și Liverpool nu s-au înțeles în privința unui nou contract, pentru că senegalezul mai avea un acord valabil până în 2023. În acest context, Bayern a profitat și a intrat pe fir.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani recunoaște că o să-i fie foarte dor de fanii lui Liverpool. Acesta a mărturisit că este decis să păstreze casa din Liverpool pentru a reveni des pe Anfield. Emoționat, Sadio Mane le-a transmis un mesaj „cormoranilor” care l-au susținut mereu:

Oricine pleacă de la Liverpool, ținând cont de suporteri, cred că va avea mereu un regret, pentru că sunt cei mai buni din lume, după cum am mai spus. Știu că aveau și un cântec pentru mine, dar nu știu să îl cânt (râde). M-am simțit minunat aici.

Când joci pe Anfield primești o forță uriașă datorită fanilor. Bineînțeles că îmi va fi dor de voi, vă iubesc! Voi păstra casa din Liverpool și cu siguranță voi reveni. Mă voi întoarce să îi salut și să văd echipa la treabă. Voi rămâne fanul numărul 1 al lui Liverpool”, a spus Sadio Mane, la despărțirea de „cormorani”, pe contul de Twitter al clubului.

Darwin Nunez, înlocuitorul lui Mane

În locul lui Sadio Mane, Liverpool l-a transferat pe Darwin Nunez (22 de ani), de la Benfica.

Darwin Nunez a avut un sezon de vis la Benfica. Vârful din Uruguay a înscris 34 de goluri în 41 de meciuri oficiale. În UEFA Champions League, el a înscris șase goluri în zece partide! Benfica a fost eliminată de finalista Liverpool, în sferturile de finală.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Darwin Nunez se ridică la 55 de milioane de euro.

Suma de transfer în cazul lui Darwin Nunez poate ajunge la 100 de milioane de euro, în funcție de bonusuri. Dacă se va întâmpla acest lucru, el va deveni cel mai scump fotbalist transferat vreodată de „cormorani”.