Marele star de la FC Barcelona, arestat și dus în fața justiției. Dani Alves e acuzat de hărțuire sexuală

Olteanu Ștefan 20.01.2023, 15:13
Marele star de la FC Barcelona, arestat și dus în fața justiției. Dani Alves e acuzat de hărțuire sexuală

Dani Alves (39 de ani), marele star al celor de la FC Barcelona, cu peste 400 de meciuri jucate în tricoul „blaugrana”, a fost arestat și dus în fața justiției, fiind acuzat de hărțuire sexuală.

Dani Alves, arestat. Probleme mari pentru fostul star de la FC Barcelona

Plecat de la FC Barcelona în vara anului trecut și ajuns la UNAM Pumas, în Mexic, Dani Alves are probleme grave cu legea și în cursul zilei de vineri, 20 ianuarie 2023, a fost arestat.

Legendarul fundaș brazilian este acuzat de hărțuire sexuală, faptă pe care se presupune că ar fi comis-o la data de 30 decembrie 2022, în clubul de noapte Sutton din Barcelona.

Dani Alves a fost citat de poliție pentru a veni să dea o declarație oficială, iar când s-a prezentat la secția Mossos d’Esquadra de Les Corts din Barcelona a fost reținut de autorități.

Potrivit Europapress.es, Alves a fost urcat într-o mașină de poliție și va fi dus la Ciutat de la Justicia, unde un judecător va decide dacă îl va menține în arest preventiv sau nu.

Procesul lui Dani Alves urmează să aibă loc în perioada următoare. Referitor la plângerea care a fost făcută pe numele său, femeia care îl acuză de hărțuire sexuală l-a denunțat pe fotbalist la două zile după cele întâmplate, respectiv în prima zi a noului an, 1 ianuarie 2023.

Conform sursei citate, plângerea ei este judiciară și e încă în faza de anchetă, după cum a explicat Curtea Superioară de Justiție a Cataloniei.

408 meciuri a jucat Dani Alves în tricoul Barcelonei

Format la juniorii lui Bahia, în Brazilia, Dani Alves a făcut pentru prima oară pasul în Europa în vara anului 2002. El a semnat cu Sevilla, inițial sub formă de împrumut. Ulterior a fost transferat definitiv, iar în anul 2008, Sevilla l-a cedat la FC Barcelona pentru 35.5 milioane de euro.

408 meciuri a adunat Alves în tricoul catalanilor, pentru care a marcat 22 de goluri și a oferit 105 pase decisive. Dani Alves este cel mai titrat fotbalist din istorie, iar printre numeroasele trofee cucerite se regăsesc și trei Ligi ale Campionilor, toate câștigate alături de FC Barcelona.

Alves a părăsit Camp Nou în iulie 2016, când a semnat cu Juventus. După doar un an jucat în Serie A, el a făcut pasul în Franța, la Paris-Saint Germain.

A urmat o întoarcere acasă, în Brazilia, la Sao Paulo, unde a evoluat din 2019 și pânâ în 2021. Rămas liber de contract, fundașul a semnat pentru a doua oară în carieră cu Barcelona, unde a fost legitimat tot sezonul 2021 – 2022.

Și, în cele din urmă, după despărțirea de FC Barcelona a ajuns în Mexic, la UNAM Pumas, unde este legitimat în prezent și unde mai are contract până în vară.

Urmăriți Playsport.ro și pe