Marele Steven Gerrard îl vinde pe Ianis Hagi în vară! Mutarea făcută de Rangers în aceste zile e semnul plecării românului

Dragos Stefanescu 22.06.2021, 17:03
Marele Steven Gerrard îl vinde pe Ianis Hagi în vară! Mutarea făcută de Rangers în aceste zile e semnul plecării românului

Ianis Hagi a avut un sezon excelent în tricoul echipei sale Glasgow Rangers. În sezonul trecut Rangers a  câștigat campionatul din Scoția în stil de mare echipă. Trupa lui Gerrard a terminat campionatul fără nicio înfrângere.

Marele Steven Gerrard îl vinde pe Ianis Hagi în vară! Mutarea făcută de Rangers în aceste zile e semnul plecării românului

Ianis Hagi și-a demonstrat adevărata valoare în sezonul excelent pe care l-a avut cu Glasgow Rangers.  În campionat Ianis a marcat șase goluri și a pasat decisiv de nouă ori. Hagi și-a adjudecat și titlul de cel mai bun pasator din Scottish Premier League dar si de cel mai bun tânăr jucător al clubului Glasgow Rangers.

În urma evoluțiilor foarte bune ofertele pentru internaționalul român nu au încetat să apară. Sevilla, Lazio și Galatasaray sunt doar câteva dintre echipele care și-au manifestat interesul pentru Ianis Hagi.

Ianis apreciat la Rangers

Ca dovadă a aprecierii de care se bucură Ianis la Rangers stă dovadă și declarația unui fost mare jucător al scoțienilor. Alan Hutton, legendă pe Ibrox Park, crede că Steven Gerrard ar trebui să insiste și să nu-l lase pe Ianis să plece de la Rangers.

Eu cred că a reușit un sezon foarte bun. El pune lucrurile în mișcare, vede pase, dă goluri. Este evident de ce este dorit de alte cluburi.

Îl văd titular meci de meci pe viitor – am remarcat că uneori joacă din primul minut, alteori e rezervă, nu e o situație ușoară pentru un jucător.

Acum, totul depinde Steven Gerrard, el trebuie să discute cu Ianis. Steven nu s-a retras de mult timp din fotbal, înțelege situația.

Iar Hagi este foarte tânăr, uneori uităm asta. Are tot viitorul în față. Eu l-aș lua deoparte și i-aș spune: Te vrem aici. Vei juca mai mult, ești un jucător important, trebuie răbdare.
Oricum el mai are contract, mi-ar plăcea să rămână, cu el Rangers e mai puternică.
Are timp destul să meargă în altă parte, eu zic că nu are rost să forțeze acum un transfer”, a declarat Hutton.

Concurență pentru Ianis Hagi la Rangers

Prin câștigarea titlului în Scoția, Rangers și-a asigurat calificarea directă în grupele Champions League. Clubul scoțian este în plină campanie de achiziții în vederea sezonului viitor.

Conform presei din Turcia, oficialii scoțieni au demarat negocierile pentru aducerea lui Bright Osayi-Samuel (23 de ani) de la Fenerbahce. Rangers ar trebui să plătească suma de 4 milioane de euro pentru aducerea jucătorului de la Fenerbahce.

Jucătorul nigerian este un fotbalist polivalent, dar în în principal evoluează pe poziția de aripă dreapta, acolo unde Ianis Hagi a fost folosit în repetate rânduri de către managerul Steven Gerrard. Astfel nigerianul ar putea deveni un concurent serios pentru Ianis Hagi.

Urmăriți Playsport.ro și pe