Marian Drăgulescu, dependent de videochat. Dezvăluiri intime făcute de Larisa Drăgulescu. Nici la Survivor nu se potolește

Moldoveanu Camelia / 22.03.2022, 09:35
Marian Drăgulescu, dependent de videochat. Dezvăluiri intime făcute de Larisa Drăgulescu. Nici la Survivor nu se potolește

Dependența lui Marian Drăgulescu de videochat a distrus relația cu fosta soție. Larisa Drăgulescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost desfigurată în bătaie de către fostul gimnast. Au ieșit la iveală detalii intime din timpul căsniciei lor. Sportivul pare să nu se fi potolit nici la Survivor.

Larisa Drăgulescu, dezvăluiri despre dependența lui Marian Drăgulescu: „Se uita foarte mult la videochat”

Relația dintre Marian Drăgulescu și Larisa Drăgulescu a ținut prima pagină a ziarelor de scandal pentru multă vreme, asta după ce fostul gimnast și-a bătut soția până a desfigurat-o. Însă, nimeni nu a știu de la ce a începute acea ceartă cruntă care a degenerat.

În emisiunea theXclusive, Larisa Drăgulescu a dezvăluit cel mai negru episod din viața ei:

Marian se uita foarte mult la videochat. Foarte, foarte mult la fete care făceau videochat. Ultima dată când l-am surprins în fața calculatorului, atunci a fost cel mai grav pentru că el și-a ieșit din minți că l-am întrerupt. Atunci m-a bătut așa cum m-ați văzut și m-a văzut o țară întreagă, în momentele acelea.

Ironia sorții este că acum eu fac oarecum, nu fac videochat dar tot pe acolo, este ceva similar. Faptul că eu activez pe o platformă destinată adulților este practic cam același lucru la care se uita fostul meu soț.”, a declarat Larisa Drăgulescu despre actualul concurent Survivor România 2022.

Fostul gimnast își petrecea nopțile în fața calculatorului pe siteuri destinate adulților

Larisa Drăgulescu a continuat șirul dezvăluirilor în legătură cu fostul soț și dependența acestuia de videochat. Se pare că Marian Drăgulescu își găsea de cele mai multe ori liniște în fața calculatorului, însă își neglija copiii.

„(n.r. crezi că te-au afectat spihologic lucrurile atunci?) Da, da, cred că nu a fost nimic întâmplător. Toate au dus la decizia asta a mea. Eu atunci am fost făcută în toate felurile, am fost făcută curvă, o femeie ușoară, fără să fiu în vreun fel, nu mă apropiam de așa ceva. Eram o mamă care avea grijă de copii, mă ocupam doar de casă și de copii și nu am văzut altceva, alt bărbat decât pe soțul meu.

(n.r. de câte ori se uita la videochat pe zi?) Mult, nopțile. Se uita nopțile. Eu sufeream lângă copii, mă chinuiam foarte mult cu amândoi. El își petrecea nopțile în dormitorul de lângă, în fața unui calculator.

(n.r. între voi mai exista vreun fel de contact?) Da, exista. Dar, nu știu… îl făcea să se simtă bine statul la calculator, refula cumva din cauza problemelor de acasă, dintre mine și familia lui, problemele de sănătate ale fetiței pe care nu le-a acceptat niciodată. El nu a acceptat niciodată că fetița lui nu aude, i-a fost jenă de asta. Cred că în momentul acela… Asta era modul lui de a se deconecta de la toate astea.

Nu știu dacă plătea, nu știu asta, dar probabil plătea.”

Ajuns la Survivor, Marian Drăgulescu nu s-a potolit

Fostul gimnast a fost primit foarte bine de toată lumea în concursul Survivor România, însă cel mai bine pare să se înțeleagă chiar cu Natalia Duminică, intrată și ea în aceeași zi în competiție.

Marian Drăgulescu a petrecut prima noapte în Dominicană alături de Natalia. Acest detaliu nu a fost trecut cu vederea de către Otilia cântăreața făcând o remarcă iscoditoare a doua zi.

Otilia Bilionera: Natalia, cum a fost prima voastră noapte?

Natalia Duminică: A mea? A noastră. Dar chiar era a noastră, dormea lângă mine.

Marian Drăgulescu: Am nimerit și unul lângă celălalt. Băi, am prins o noapte călduroasă.”, a fost dialogul de după noaptea în care Marian Drăgulescu și Natalia Duminică au dormit împreună.

Natalia Duminică este din Republica Moldova și cochetează cu dansul încă de mică. Aceasta a participat împreună cu mama ei la „Românii au talent” în 2011 și 2018. Ulterior, Natalia fost concurentă și la „Splash! Vedete la apă”, ajungând până în finala emisiunii de pe Antena 1.