Marica: ”S-a creat un precedent periculos”. De ce Mazilu n-a fost titular cu FCSB. Exclusiv

George Drafta 18.09.2023, 13:13

Acţionarul Farului a fost la rândul său contrariat de felul în care Sebastian Colţescu a interpretat faza care a înclinat balanţa în favoarea celor de la FCSB, în derby-ul etapei a 9-a a campionatului.

Ciprian Marica e dezamăgit că un astfel de moment a făcut diferenţa între echipele care s-au bătut pentru titlu în ediţia trecută a Superligii.

”Am revăzut faza de o mie de ori. E clar că Șut nu cade din acel contact, s-a creat un precedent că se poate scoate penalty din orice. Nu am jucat rău, mai ales că am evoluat în fața unei formații care a luat cam tot ce e mai bun din România i cu un buget care-i permite să ia orice jucător. Jocul a fost decis de acea eroare de arbitraj, în rest am jucat și noi bine, am avut ocazii”, a declarat fostul internaţional în emisiunea PlaySport Review. 

Explicaţii pentru strategia „Regelui”

Hagi s-a bazat în premieră pe armeanul Grygorian la meciul contra celor de la FCSB. Folosirea sa l-a trimis pe bancă pe Adrian Mazilu. Vârful care a impresionat în stagiunea precedentă i-a luat locul noului venit în minutul 59.

Mazilu a împlinit 18 ani în urmă cu 5 zile © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mazilu a fost cumpărat de Brighton şi va ajunge la echipa engleză la începutul anului viitor.

„Mazilu are o viteză în plus față de ceilalți, sper să ne mai ajute până va pleca. O va face curând, Hagi trebuie să aibă soluții și fără el, de aceea nu a jucat titular”, a mai transmis Marica. 

Urmăriți Playsport.ro și pe