Marius Alexe, dezvăluiri în premieră, la PlaySport LIVE! Nu rata ediția de astăzi

Sorin Chiriac / 02.11.2021, 17:59

Rapidul a remizat aseară, cu FC U Craiova, 0-0, în ultima partidă a etapei a 14-a. Iar în urma acestui succes, giuleștenii urcă pe loc de play-off. Cu toate acestea, liderul echipei, Cristi Săpunaru a declarat că obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare și că o eventuală clasare între primele 6 ar fi un succes. Peste două zile se joacă restanța dintre FCSB și Farul Constanța, un meci cu o încărcătură aparte, din cauza scandalului iscat în legătură cu amânarea sa.

Dinamo, în derivă, după 11 meciuri fără victorie în Liga 1

Dinamo a bifat deja 11 meciuri fără victorie în Liga 1 și pare o echipă în derivă ce cu greu va putea fi salvată de la retrogradare. Suporterii finanțatori își pun toate speranțele în Mircea Rednic și în jucătorii pe care acesta i-a transferat în ultimele săptămâni, pentru a redresa situația. Vom comenta situația de la Dinamo cu un fost jucător important al ”câinilor”, atacantul Marius Alexe. Măcinat de nenumărate accidentări grave, fotbalistul a decis să se lase de fotbalul de performanță la doar 31 de ani, dar privește îniante. Își dorește să devină un antrenor de succes și pentru asta are în plan să urmeze cursurile celebrei școli de antrenori de la Coverciano, din Italia.

Ambiții mari ale lui Marius Alexe

Până atunci însă, Marius Alexe îmbracă haina managerului. Și a omului de afaceri. Împreună cu doi prieteni, a preluat din peninsulă, de la clubul friulian, franciza ”Udinese Academy”. Și are ambiții mari: ”Vreau să dau ceva înapoi fotbalului, iar peste câțiva ani să se spună «Academia Hagi și Udinese Academy sunt modelele juvenile în România». Știu la ce mă înham, ce responsabilitate îmi asum, dar am pornit pe un drum la care visez de o bună bucată de vreme”.

PlaySport LIVE, emisiunea care te conectează la realitățile din fotbalul românesc!

Fără doar și poate, și ediția de astăzi a PlaySport LIVE va fi una atractivă! Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor discuta cu Marius Alexe despre situația sectorului juvenil, dar și despre tot ce se întâmplă în acest moment la Dinamo. Vom încerca să aflăm cine este vinovat pentru situația actuală de la echipa din Ștefan cel Mare, dar și care sunt soluțiile pentru redresarea echipei.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.