Marius Croitoru a pus gând rău FCSB-ului, înaintea meciului direct. “Nu am nicio teamă. Trebuie să atacăm”

Giosanu Catinca / 15.04.2021, 23:46
Marius Croitoru a pus gând rău FCSB-ului, înaintea meciului direct. “Nu am nicio teamă. Trebuie să atacăm”

Marius Croitoru a ținut un discurs motivațional înainte de meciul cu FCSB. Antrenorul botoșănenilor și-a încurajat jucătorii, dar a încercat în același timp să-i bage în sperieți pe fotbaliștii roș-albaștri.

Marius Croitoru a pus gând FCSB-ului, înaintea meciului direct

Tehnicianul român a vorbit despre situaţia echipei sale înaintea meciului direct. Oficialul și-a lăudat jucătorii pentru modul în care se pregătesc, în ciuda condiţilor grele de antrenament. Subliniem că elevii săi au fost nevoiţi să se pregătească pe un teren sintetic, în balon.

Nu avem cum să ne comparăm cu celelalte echipe din play-off pentru că toate s-au întărit şi noi am pierdut 5 titulari. M-a consumat mult acest sezon regular. Acum când am putea intra pe teren nu putem pentru că terenul arată ca după război. Două luni şi jumătate FC Botoşani s-a antrenat numai în balon, din balon am ajuns în play-off. De aceea spun că băieţii sunt de admirat. Eu personal le-am mulţumit, sunt mândru de ei, le mulţumesc zi de zi pentru că merită, au făcut sacrificii imense. Nu pot să îmi dau seama cum jucători de calibrul lor se pot antrena în balon în curtea şcolii, pe un teren de 20 pe 40 de metri şi să te baţi de la egal la egal cu celelalte echipe din play-off.”, a declarat Marius Croitoru, joi, într-o conferinţă de presă.

“Nu am nicio teamă. Trebuie să atacăm”

Antrenorul celor de la Botoșani are încredere deplină în jucătorii săi. Tocmai de aceea, el a declarat, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCSB, că nu are niciun fel de teamă în ceea ce privește partida de la finalul săptămânii.

Anul trecut, FC Botoşani a pierdut o dată cu FCSB şi a câştigat o dată. Iar în playoff am văzut două egaluri. Nu ştiu cum văd unii că pierd. Că vorbesc prostii, că vorbesc ca să se afle în treabă, e treaba lor, puţin mă interesează. Vrei să câştigi cu FCSB, trebuie să îi ataci. Nu merge să te aperi cu  FSCB şi să câştigi. Poate merge o dată… nici nu sunt construiţi, nu sunt selectaţi jucătorii noştri pentru a face un joc de apărare. Sincer, scopul nostru nu este să intrăm în playoff şi să ne apărăm. Acum, sincer să vă spun, indiferent de rezultat, se găseşte unul care să vorbească… n-am nici cea mai mică teamă.”, a mai spus Croitoru, conform TelekomSport.

Meciul dintre echipa lui Toni Petrea și FC Botoșani va avea loc duminică, 18 aprilie. Confruntarea se va disputa începând cu ora 21.00 și va fi transmis în fotmat LIVE TEXT de playsport.ro.