Marius Croitoru îl atacă pe arbitrul Iulian Călin, după eliminarea cu Farul: „Avea niște polițe de plătit!” Promisiune pentru fanii FC U Craiova

Robert Zanfir 17.07.2022, 21:55
Marius Croitoru îl atacă pe arbitrul Iulian Călin, după eliminarea cu Farul: „Avea niște polițe de plătit!” Promisiune pentru fanii FC U Craiova

Marius Croitoru (41 de ani) a ratat debutul pe banca lui FC U Craiova. Antrenorul venit de la Botoșani a fost eliminat în partida pierdută de olteni cu Farul Constanța, 1-2. Croitoru a pus tunurile pe arbitrul Iulian Călin, la finalul partidei.

FC U Craiova are parte de un început de sezon extrem de greu. Grameni și Artean au dat lovitura pentru echipa lui Hagi, iar oltenii se gândesc acum la șocurile cu CFR Cluj și FCSB. Echipa lui Adrian Mititelu va avea de tras: Marius Croitoru a fost eliminat încă de la debut.

Marius Croitoru îl atacă pe arbitrul Iulian Călin, după eliminarea cu Farul

Constantin Grameni (min. 3) și Andrei Artean (min. 29) au marcat pentru Farul, în timp ce pentru olteni a înscris Sekou Sidibe (min. 57), la prima atingere de balon.

„Greșeală la golul doi. Este corner și iau gol. E simplu. El (n.r. – arbitrul Iulian Călin) își aduce aminte de anumite lucruri. Păi, nu se impunea VAR-ul, dar ești arbitru. Cred că ați văzut și voi că am dominat de la un capăt la altul. Am luat două eurogoluri cum numai eu puteam să iau, dar sunt încrezător că echipa reacționează bine.

Mai avem nevoie de 2-3 transferuri ca să ne putem echilibra valoric și numeric pe fiecare poziție. Nu este ușor să joci cu un fundaș stânga în centru, cu mijlocaș central fundaș stânga. Este normal să mai apară niște nesincronizări în defensivă. Din punct de vedere ofensiv am arătat foarte bine. Am dominat. Cred că posesia a fost net superioară.

Nu a fost ușor. Ne mai trebuie jucători pe anumite poziții, atunci când schimbăm să venim cu rezerve la nivelul titularilor. Ușor-ușor să devenim o forță”, a declarat Marius Croitoru, la finalul partidei cu Farul.

Croitoru: „Iulian Călin avea niște polițe de plătit!”

(Despre faza în care a fost eliminat – n.r.) El a zis că mi-am făcut cruce. Numai așa poate să interpreteze, ostentativ. Dacă am făcut-o, înseamnă că este ostentativ. Așa mi-a spus. Nu știu cum avea să vadă, fiindcă eram cu spatele la el. Dar el are niște amintiri, niște polițe. Știe el mai bine la ce mă refer.

Nu știm nimic. Ne pregătim pentru meciul de campionat de sâmbătă sau duminică. Vedem ce decizie se va lua. Noi suntem pregătiți. Este un început greu de campionat, fiindcă întâlnim echipe puternice, dar și noi suntem o echipă puternică și ușor-ușor o să devenim și mai puternică, și mai bună.

Și la Botoșani, și la Clinceni, și la Craiova, și la Mioveni, și la Steaua lucrurile sunt clare: ai presiune. Rezultatele te țin în viață. Nu ai rezultate, pleci și de la Mioveni, pleci și de la Craiova. Lucrurile nu sunt diferite.

Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine, să avem rezultate. Nu sunt rezultate, este clar… Este simplu. Mie îmi place presiunea, trăiesc cu ea, nu am nicio problemă. Performanța înseamnă presiune”, a completat Marius Croitoru.

Farul – FCU Craiova 2-1. ECHIPELE DE START:

FARUL (4-3-3): 12. Aioani – 5. Mladen, 17. Larie, 3. Mihai Popescu, 25. Kiki – 18. Artean, 16. Nedelcu, 24. Grameni – 22. Torje, 10. Vl. Morar, 80. A. Pitu
REZERVE: Buzbuchi – Boboc, Grosu, Grobry, Casap, R. Ion, Mazilu, Ad. Petre, Moldoveanu
ABSENȚI: Alibec, T. Băluță, Romario Benzar, Jeremy Corinus, Ayrton Mboko, Radaslavescu, N. Popescu, Sali, Andronache, D. Sîrbu, Dănuleasa
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FCU CRAIOVA (4-2-3-1): 31. R. Popa – 44. G. Enache, 35. A. Duarte, 5. Huyghebaert. 30. Van Durmen – 6. Vl. Achim, 77. Asamoah – 24. Baeten, 10. Bauza, 11. Chițu – 33. Compagno
REZERVE: Mogoșanu – R. Grigore, Negru, Dr. Albu, Marquet, Sidibe, Raicea, Bahassa, Cl. Bălan
ABSENȚI: Paramatti (suspendat), Ondaan (în litigiu cu clubul)
ANTRENOR: Marius Croitoru

Stadion: Academia Hagi (Ovidiu)
Arbitru: Călin Iulian (Ştefăneşti) / A1: Artene Ovidiu (Vaslui), A2: Bîrdeş Romică (Piteşti) / Arbitru VAR: Popa Cătălin (Piteşti), Arbitru AVAR: Stroe Gabriel Sabin (Piteşti)