Marius Croitoru, la cota 100 în Liga 1. Explozie de bucurie, după victoria cu Dinamo + Toate reacțiile de la Botoșani | FOTO

Robert Zanfir / 07.02.2022, 22:34
Marius Croitoru, la cota 100 în Liga 1. Explozie de bucurie, după victoria cu Dinamo + Toate reacțiile de la Botoșani | FOTO

FC Botoșani a trecut ca în curtea școlii de Dinamo. Marius Croitoru și compania înving cu 4-0, iar moldovenii se gândesc la podium. De partea cealaltă, „câinii” lui Flavius Stoican se îndreaptă cu pași mari spre Liga 2.

FC Botoșani a ajuns la 8 meciuri consecutive fără eșec în Liga 1. Echipa lui Valeriu Iftime a făcut spectacol cu Dinamo, într-un meci din runda 24. Jaja a marcat fabulos și a reușit dubla. Și Mihai Roman și-a trecut numele pe tabelă, cu primul gol după 3 ani.

Marius Croitoru, la cota 100 în Liga 1. Explozie de bucurie, după victoria cu Dinamo

Marius Croitoru a ajuns la meciul cu numărul 100 în Liga 1. Victoria cu Dinamo este prima reușită de moldoveni la mai mult de două goluri diferență, în acest sezon.

Imediat după meci, Marius Croitoru și-a adunat jucătorii la mijlocul terenului, le-a ținut un scurt discurs, ca apoi să dea drumul la sărbătoare.

„Ne bucurăm pentru Marius Croitoru, sperăm să îl ajutăm cât putem. În momentul ăsta suntem la un punct în spatele Voluntariului, cred că avem o șansă destul de bună să terminam cât mai sus.

Va fi dificil, ați văzut Craiova cu FCSB, a făcut un joc bun. E deplasare lungă, dar mergem să tratăm meciul la victorie, la fel ca pe celelalte”, a declarat Denis Haruț.

„Îmi place mai mult să joc din trei în trei zile. Avem un lot numeros, sunt jucători de valoare. Locul 3 este un obiectiv important, ne dorim cu toții, meci cu meci. Mergem în play-off”, a spus și Eduard Pap.

Valeriu Iftime: Ce a făcut Marius este incredibil

„Scopul nostru nu a fost să umilim Dinamo, a fost să câştigăm meciul ăsta, care era periculos. Ceea ce a făcut Marius în seara asta e aproape incredibil pentru mine. S-a apărat, a lăsat-o pe Dinamo să vină peste noi şi a jucat contraatac. Şi i-a ieşit.

Până la urmă e o chestiune pentru care merită felicitat Marius. La un moment dat părea destul de urât să joci cu Dinamo şi să te atace acasă, dar scorul era 3-0. Ce poţi să-i spui? Dacă ne dădeau ei un gol pe contraatac, era mai greu. Azi am avut şi noroc, nişte goluri extraordinare şi un Jaja în mare formă”, a declarat Valeriu Iftime pentru Look Sport.

O echipa lentă, largă, cu jucători blazați, debusolați, fără vlagă. Dacă nu se întâmplă o minune, e greu. Nu poți să remarci nimic la Dinamo
Ionel Dănciulescu

FC Botoșani – Dinamo 4-0. ECHIPELE DE START:

FC Botoşani: Pap – Braun, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu – Haruţ, Edjouma, Dican – Tîrcoveanu, Roman, Silva
Rezerve: Contra, Patache, Neciu, Filip, Santos, Roman, Lupeta, Fili, Mailat
Antrenor: Marius Croitoru

Dinamo: Figueiredo – Tomozei, Nichita, Ehmann, Radu – Pierret, Rodriguez – Mustafa, Ivanov, Buleica – Ivanovski
Rezerve: Chesneau, Fara, Grigore, Jovanovic, Aloe, Creţu, Borduşanu, Azankpo, Celar
Antrenor: Flavius Stoican