Marius Croitoru pare că nu a trecut peste divergențele cu Iftime: „Câteodată plătești pentru ce faci bine”. Ce a spus despre plecare

Gabriel-Alexandru Ioniță / 16.05.2022, 23:36
Marius Croitoru pare că nu a trecut peste divergențele cu Iftime: „Câteodată plătești pentru ce faci bine”. Ce a spus despre plecare

Marius Croitoru nu s-a arătat foarte mulțumit de jocul echipei sale din meciul cu Academica Clinceni, chiar dacă s-a impus cu scorul de 4-0. Astfel, echipa din Moldova și-a asigurat locul 2 în play-out și va juca semifinala barajului pentru Conference League cu Sepsi Sf. Gheorghe. Asta dacă echipa lui Cristiano Bergodi nu va câștiga Cupa României.

Marius Croitoru a dezvăluit că va avea în curând o discuție cu Valeriu Iftime în legătură cu viitorul său la Botoșani

Antrenorul lui FC Botoșani și-a arătat dezamăgirea legată de faptul că moldovenii au ratat la limită, în ultima etapă a sezonului regulat, accederea în play-off. De asemenea, el a lăsat să se înțeleagă că este în continuare dezamăgit de discuțiile în contradictoriu pe care le-a avut recent cu patronul Valeriu Iftime și a vorbit și despre viitorul său la FC Botoșani.

Am încheiat încă un an. Atunci când am plecat în cantonament, nimeni nu se gândea că vom fi o candidată sigură la play-off. Am fost, am stat acolo 29 de etape, dar totul s-a năruit în ultima etapă. Din păcate, câteodată plătești pentru ce ai făcut bine. Dacă obișnuiești oamenii să fii la un anumit nivel, plătești pentru ceea ce ai făcut bine. Dar iau lucrurile ca atare și mergem înainte.

Este normal să stau cu gura pe ei. Dacă mi-ar fi plăcut, nu mă ridicam. Chiar dacă am câștigat la un asemnea scor, nu a fost un joc care să mă bucure. La noi multă lume se gândea la un rezultat pozitiv din partea echipei noastre. Am stat cu un ochi și cu o ureche și la celelalte meciuri. Noi nu am avut posibilitatea să stăm la mâna noastră.

Mai am două meciuri de disputat. Îmi doresc să mai am două meciuri. Îmi doresc din tot sufletul ca ultimul meci din acest an să îl joc la Craiova. Da, sunt echipe (n.r. interesate de el). Orice antrenor tânăr își dorește să facă pasul. Cu siguranță va veni timpul și ca Marius Croitoru să plece de la Botoșani. În momentul de față nu vreau să mă gândesc. Mai avem două meciuri, după care vom lăsa lucrurile să curgă normal. Voi avea o discuție cu domnul Iftime. Vom vedea exact unde ne vom situa, dar nu mă gândesc momentan”, a spus Marius Croitoru după meciul cu Academica Clinceni, jucat pe stadionul Dinamo.

Adrian Mutu, declarații halucinante după rușinea cu Mioveni. „Este noaptea minții, nu merităm Europa. Dacă ei nu marcau, câștigam noi”