Marius Croitoru și-a luat la ochi jucătorii de la primul meci: „Nu sunt de acord cu atitudinea, au fost probleme mari”

Gabriel-Alexandru Ioniță 30.10.2022, 20:33
Marius Croitoru și-a luat la ochi jucătorii de la primul meci: „Nu sunt de acord cu atitudinea, au fost probleme mari”

Marius Croitoru a debutat cu o victorie pe banca lui FC Argeș, 1-0 în deplasare cu UTA Arad, în etapa cu numărul 16 din Superligă. Cu toate acestea, fostul tehnician de la FC Botoșani și FCU Craiova nu a fost foarte bucuros la finalul partidei.

Marius Croitoru, avertisment pentru noii săi jucători încă de la primul meci

Croitoru a acuzat faptul că unii jucători nu au avut o atitudine pe placul său la acest meci. În acest sens, i-a avertizat că, dacă vor continua în aceeași notă, colaborarea dintre ei nu va fi una foarte bună și nici lungă.

„Ca și rezultat da (n.r. e mulțumit), putem spune că e un debut perfect. Era oportun. Clar că au fost probleme mari și nu sunt de acord cu atitudinea unor jucători, dar voi avea timp să remediez acest lucru. Dacă vor avea aceeași atitudine, nu putem avea un drum împreună. Am nevoie de jucători care dau totul. Importanța punctelor și momentul… Eu zic că este destul de important. Dar pe viitor, cu un astfel de joc, nu putem emite pretenții.

Și la Craiova am avut parte de susținere, dar așa au fost lucrurile și trebuia cineva să plece și am plecat eu. Nici nu ai ce obiectiv să îți pui. Suntem 13-14 echipe la play-off și două la evitarea retrogradării. Nu ai alte variante, ori play-off, ori evitarea retrogradării. Atâta timp cât sunt investiții la club, este normal să îți dorești, plus că performanța de anul trecut te obligă. (n.r. despre Garita) Trebuie să ajute echipa. În cazul în care va veni o ofertă concretă, cred că va fi lăsat să plece. Datoria lui este să marcheze, să ne facă bucuroși”, a spus Marius Croitoru după UTA Arad – FC Argeș 0-1.

Cum au arătat cele două echipe la partida de la Arad:

UTA Arad: D. Balauru – Dobrescu, Erico, Benga, Abeid – Batha, Cascini – Stahl, Otele, R. Pop – Postolachi
Rezerve: Fl. Iacob – Hoxhallari, Fl. Matei, Neagoe, Șteau, CIbi, Jobello, Keșeru
Antrenor: Ilie Poenaru

FC Argeș: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Latovlevici – Njike, Raynov – Ișfan, Calcan, Bertrand – Garita
Rezerve: Greab – Jakolis, M. Constantin, Meza Colli, I. Șerban, G. Crețu, R. Covaci, Donisa, Celestine
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: Arena Francisc Neuman (Arad)
Arbitru: Găman George Cătălin (Craiova) / A1: Popescu Adrian (Craiova), A2: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ) / Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova), Arbitru AVAR: Dumitrache Bogdan (Bucureşti)

Urmăriți Playsport.ro și pe