Marius Șumudică a răbufnit la adresa conducerii Rapidului. „Este un eșec!”

Olteanu Ștefan 12.01.2023, 18:14
Marius Șumudică a răbufnit la adresa conducerii Rapidului. „Este un eșec!”

Marius Șumudică, cunoscut ca fiind un fan înrăit al Rapidului, s-a dezlănțuit în direct, la TV. Antrenorul a pus tunurile pe conducerea clubului din Giulești și a spus că nu poate înțelege cum de echipa sa favorită nu a realizat niciun transfer în această iarnă.

Conducerea Rapidului dezamăgește în anul centenarului? Marius Șumudică a răbufnit

2023 reprezintă un an extrem de important pentru istoria Rapidului, deoarece este anul centenarului, iar Marius Șumudică este de părere că șefii clubului din Giulești nu prețuiesc acest moment așa cum se cuvine.

Rapid a avut o primă parte de sezon 2022 – 2023 foarte bună, reușind să încheie anul pe locul 4, cu 38 de puncte, la egalitate cu FCSB, ocupanta poziției a 3-a.

Cu toate acestea, o simplă prezență în play-off la finalul sezonului regular nu îi satisface așteptările lui Marius Șumudică. Antrenorul spune că în anul centenarului echipa ar trebui să facă tot posibilul pentru a se lupta la titlu. Iar pentru a tinde spre un asemenea obiectiv, Adrian Mutu are neapărată nevoie de întăriri în această iarnă.

„La Rapid este un semn de întrebare. Este o enigmă. Se construiesc academii, se investesc bani, se plătesc anumite sume de bani pentru jucători de acum câțiva ani, este un proces pentru stemă, siglă și între timp echipa e în cantonament.

Echipa a avut evoluții peste așteptări, pentru mine, dar nu a realizat nimic. Calificarea în play-off, în anul centenarului, este un eșec pentru o echipă ca Rapid, dacă vor rămâne aici.

Este o enigmă, pentru că nu înțeleg de ce nu fac transferuri, sunt blocat”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Rapid nu a făcut niciun transfer

Dintre cele 6 formații care se află pe poziții de play-off în acest moment, doar CFR Cluj și Universitatea Craiova au adus jucători în schimbul unor sume de transfer. În schimb, Farul Constanța a legitimat câțiva jucători care erau liberi de contract, iar Rapid, FCSB și Sepsi nu au adăugat niciun nume nou lotului.

Marius Șumudică susține că Adrian Mutu ar fi avut nevoie de trei-patru transferuri bune pentru a spera să obțină un loc pe podium la finalul sezonului 2022 – 2023:

„S-au supărat pe mine când le-am spus că au transferat cantitate și nu calitate. Și mi-au dat dreptate pentru că au fost jucători care au rupt banca. Rapid, cu trei, patru transferuri bune avea șanse să se bată la primele două-trei locuri.

Nu înțeleg, începe campionatul, au meci cu Sepsi și tu nu faci niciun transfer?

Trebuiau jucători care să ridice nivelul, mai ales că ai ajuns unde ai ajuns. Și nu inteleg de ce nu se mișcă. Este destul de ciudat”, a mai declarat Marius Șumudică, potrivit sursei citate.

Rapid a obținut două victorii în meciurile amicale din Antalya, scor 3-2 cu Sariyer (Turcia) și 3-1 cu Kecskemeti (Ungaria). În primul meci oficial din 2023, giuleștenii se vor duela cu Sepsi. Partida e programată vineri, 20 ianuarie, de la ora 20:00.

Urmăriți Playsport.ro și pe