Marius Șumudică a rămas mască când a aflat pe cine va antrena la Cluj. “Știam că Beșiktaș a oferit o sumă mare, dar nu l-a putut lua”

Moldoveanu Camelia / 10.06.2021, 14:46
Marius Șumudică a rămas mască când a aflat pe cine va antrena la Cluj. “Știam că Beșiktaș a oferit o sumă mare, dar nu l-a putut lua”

Marius Șumudică îl laudă pe Marian Copilu pentru că a adus la CFR Cluj un mijlocaș dorit și de Beșiktaș. Antrenorul este de părere că fotbalistul o să facă diferența în teren. A rămas mască atunci când a aflat că o să-l antreneze.

Marius Șumudică: „Nu am crezut!”

Anas Tahiri, bucuria lui Marius Șumudică
Anas Tahiri, bucuria lui Marius Șumudică

CFR Cluj a reușit să „fure” un fotbalist de la Beșiktaș și să-l facă fericit pe Marius Șumudică. Este vorba despre Anas Tahiri, fostul fotbalist al RKC Waalwijk. Mijlocașul a cucerit Olanda reușind să îmbrace tricoul echipei de 97 de ori. În urmă cu doi ani, Beșiktaș a vrut să-l cumpere pe jucătorul profesionist marocan.

Tahiri a jucat doar în Belgia înainte de a ajunge în Olanda. Potrivit Transfermarkt.com, mijlocașul marocan este cotat la 550.000 de euro. La CFR a ajuns după ce a rămas liber de contract de la RKC Waalwijk. Acesta urmează să se alăture echipei în cantonamentul din Austria.

Eu consider că am adus un jucător bun, e vorba despre Tahiri. Poate face diferența. Când l-am urmărit, eu nu am crezut că a venit la echipa asta. Nu am crezut! Știam că Beșiktaș a vrut să plătească pentru el o sumă de bani acum 2 ani, în 2019, și nu s-au înțeles cu echipa din Olanda să îl aducă. Uite că Marian Copilu (n.r. – președintele echipei) a reușit să îl aducă!

Veți vedea la momentul în care vom începe, cred că voi găsi soluțiile necesare și le voi da încrederea necesară lui Deac, Costache, Păun. Au demonstrat că pot rezolva situații de 1 la 1”, a declarat Șumudică la DigiSport

Cine sunt oamenii din staff-ul tehnic. Nu semnează nicăieri fără ei!

Viitorul sezon al Ligii I se anunță destul de palpitant. Revenirea antrenorului-spectacol Marius Șumudică în fotbalul românesc va capta din nou atenția. Deja au început declarațiile războinice ale antrenorului care era la un pas de a semna cu FCSB.

„Șumi Gol” a luat decizia de a merge la CFR Cluj după ce s-a consultat cu staff-ul său. Antrenorul de 50 de ani nu semnează cu nicio echipă fără cei doi secunzi și preparatorul fizic, oamenii alături de care a făcut performanțe. Marius Șumudică a ajuns la o înțelegere cu Marian Copilu, iar actualul staff-al clujenilor arată astfel:

  • din vechea echipă tehnică: Daniel Tudor, antrenor de portari și Cristian Dragotă, preparator fizic.
  • staff-ul lui Șumudică: Cristi Petre și Gabi Mărgărit sunt secunzi, iar Ciprian Moscu o să facă echipă cu vechiul preparator fizic de la CFR