Marius Șumudică a vorbit deschis despre relația tensionată cu Rondon. “N-am nevoie ca cineva să-mi distrugă grupul!”

Moldoveanu Camelia / 05.07.2021, 22:50
Marius Șumudică a vorbit deschis despre relația tensionată cu Rondon. “N-am nevoie ca cineva să-mi distrugă grupul!”

Marius Șumudică a recunoscut zvonurile și a vorbit pentru prima dată despre relația tensionată pe care a avut-o cu Mario Rondon. Antrenorul celor de la CFR Cluj a dezvăluit faptul că fotbalistul venezuelean are un caracter îndoielnic. Forța grupului este foarte importantă pentru tehnicianul care a avut Arabia Saudită la picioare.

Marius Șumudică recunoaște că el și-a dorit ca Rondon să plece de la CFR Cluj

După ce s-a zvonit că Mario Rondon nu are o relație foarte bună cu Marius Șumudică, CFR Cluj a anunțat rezilierea contractului de comun acord. Fotbalistul ar mai fi avut o înțelegere cu echipa din Gruia până în 2022.  Pentru prima dată tehnicianul ardelenilor a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în relația cu fotbalistul venezuelean în vârstă de 35 de ani.

Referitor la Rondon, sunt niște minciuni sfruntate. Nu vreau să fiu mai agresiv. Eu n-am avut niciun fel de conflict cu Rondon. Rondon n-a părăsit niciodată antrenamentul și martor mi-e toată lumea care a fost la pregătire. El n-a avut niciun fel de conflict cu mine. A avut o discuție cu mine când a ajuns la Cluj. Mi-a spus doleanțele pe care le are, eu l-am înțeles. I-am spus că îl susțin în continuare.

După care, el, a doua zi, a făcut un pas greșit pe care nu vreau să-l dezvolt acum, care mi-a demonstrat că el are un caracter îndoielnic. Am fost primul care a venit la conducerea clubului și am spus că nu pot să continui cu un astfel de jucător. Nu din cauza aportului lui sau rezultatelor profesionale, ci pentru că nu am nevoie ca cineva să-mi distrugă grupul.”, a mărturisit antrenorul CFR Cluj.

Șumi anunță revoluția în Gruia

Se pare că Rondon a fost cel care a renunțat la CFR Cluj, însă Marius Șumidică a anunțat că nu acceptă orice comportament la echipa sa. Cum planifică tehnicianul să schimbe lucrurile în Gruia.

Eu, în general, unde am fost și am făcut performanță, am fost iubit și în Arabia Saudită, indiferent de religie, și în Turcia, și în România. Eu n-am nevoie de jucători care să distrugă grupul. Mai bine sacrific un jucător și câștig 20 și ceva. Pentru mine, forța grupului e cea mai importantă și bate orice individualitate.

Putea să fie oricare dintre jucători. Dacă gestul făcut de Rondon îl făcea oricare alt jucător, avea aceeași soartă. Eu nu accept așa ceva. Îi doresc baftă unde s-a dus. Practic, nu a fost niciun fel de conflict între mine și el. El și-a scris rezilierea și a luat acest drum. În opinia mea, greșit”, a declarat Marius Șumudică, înaintea meciului CFR Cluj – Borac Banja Luka, din turul 1 preliminar Champions League.

Nici n-a început sezonul că Marius Șumudică a reușit să-i înfurie pe fanii echipei din Gruia. Anunțul despărțirii de Mario Rondon a fost făcut și pe Facebook, acolo unde fanii l-au criticat pe tehnician pentru decizia luată: „Cu tot respectu ptr Şumi nu trebuia dat afară Rondon era bun.”; „Începu sumudică circu,”; „Bine că îl dăm pe singurul atacant care dădea un oarecare randament… super!”