Marius Șumudică abia așteaptă să antreneze. ”Îmi este dor de fotbal”

Cristian Stan 25.07.2023, 13:33
Marius Șumudică abia așteaptă să antreneze. ”Îmi este dor de fotbal”

CSU Craiova a obținut doar un rezultat de egalitate în partida de aseară, 0-0, pe teren propriu, contra Oțelului Galați, iar în prima rundă s-a întrebuințat serios pentru o victorie cu nou-promovata Dinamo.

Mihai Rotaru l-a concediat pe antrenorul Eugen Neagoe și are în vedere două opțiuni: Marius Șumudică sau Laurențiu Reghecampf, ambii liberi de contract în aceste momente.

Șumudică nu spune nu unei mutări la CSU Craiova

La aflarea acestei vești, Șumudică nu neagă o eventuală mutare în Bănie, motivul fiind cel evocat în atâtea rânduri în ultima perioadă, acela de a dori să antreneze.

Marius Șumudică este liber de contract, după despărțirea de Al-Raed, și are în plan să antreneze o echipă puternică din Superliga. La aflarea veștii că se află pe lista scurtă a celor de la CSU Craiova, Marius Șumudică nu a negat o eventuală mutare.

„Sunt cu familia, am sărbătorit-o luni pe fiica mea și am celebrat și o vârstă frumoasă de când sunt căsătorit. Ce pot să spun este atât: îmi este dor de fotbal, să antrenez”, a declarat Marius Șumudică pentru ProSport.

Mihai Rotaru l-a vrut pe Șumudică la Craiova în trecut

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a declarat în trecut că l-a dorit pe Șumudică pe banca oltenilor. Ba chiar mai mult, Rotaru afirma că are o relație bună de prietenie cu antrenorul în vârstă de 52 ani.

„Cu Șumudică sunt prieten. Am avut o întâlnire prietenească, nu profesională. Sunt mulți ani de atunci, când am reziliat cu Sorin Cârțu contractul de antrenor. Am stat cu Șumi de vorbă, dar nu era vorba de fotbal, adică nu era pentru a încheia un contract.

‘Uite, eu vin mâine dimineață, vă antrenez’. Glumea, el era cu angajament. Și i-am zis: ‘Mă, Șumi, am scăpat de dracu’ și îl iau pe ta-su acum? Nu are sens să ne certăm’.

Șumi a fost în vederile noastre. Poate să fie la un moment dat antrenorul Universității. Iar despre Dan Petrescu n-am spus că e exclus, ci doar că niciodată nu a fost în vederile noastre.”, spunea Mihai Rotaru, pentru Gsp.ro.

Marius Șumudică le-a antrenat de-a lungul carierei pe Rapid II București, Rocar București, AS Dodu Berceni, Inter Gaz București, Progresul București, Astra Ploiești, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid București, AO Kavala, FC Brașov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Çaykur Rizespor, CFR Cluj, Yeni Malatyaspor și Al-Raed.

Urmăriți Playsport.ro și pe