Marius Șumudică, devastator la adresa analiștilor TV: ”Stați în banca voastră, pe 100 de euro! E greu cu Șumudică”. Pe cine a luat în vizor

Moldoveanu Camelia / 22.07.2021, 20:51

Antrenorul CFR Cluj, Marius Șumudică, a avut o declarație devastatoare la adresa analiștilor TV. „Furtuna” a început din cauza criticilor pe care le-a primit echipa din Gruia, după ce la pauză românii erau conduși cu 0-1 de către Lincoln.

Critici la adresa echipei din Cluj

CFR Cluj a jucat împotriva echipei Lincon, meci terminat cu scorul de 2-1 pentru români. Cu toate că au câștigat, faptul că la pauza partidei din Gibraltar echipa din Gruia era condusă de adversari, Helmuth Duckadam și Ionel Dănciulescu au avut mai multe critici.

M-a surprins foarte plăcut această echipă din Gibraltar. CFR, foarte slabă în prima repriză! Să vedem cum va juca în partea a doua, mă aștept la vreo două schimbări. CFR arată ca o echipă care-și lucrează antrenorul. Efectiv, nu văd nicio dorință! Deac, Păun… nu văd niciun interes” a comentat Helmuth Duckadam.

Și Ionel Dănciulescu a criticat echipa lui Marius Șumudică după meciul câștigat în deplasare.

Din nou probleme în axul central. Din nou nesincronizare între fundașii centrali. Desigur, e vorba despre întreg sistemul defensiv. Sunt probleme acolo
Ionel Dănciulescu pentru Digi Sport.

Marius Șumudică, răspuns devastator

Supărat pe cele auzite, Marius Șumudică a sărit să-și apere echipa. Antrenorul a ținut să le spună celor care îl critică faptul că își iubește meseria. Mai mult, acesta nu crede că oamenii care vorbesc de rău CFR Cluj o fac din prea multă iubire pentru această echipă.

Sunt alții care stau bine mersi la diferite posturi de televiziune și încep să spună că Deac nu vrea să îl ajute pe Șumudică, că X nu vrea să joace pentru Șumudică. Nu există așa ceva. Îmi place să stau liniștit în fața dumneavoastră și să le răspund.

Le spun că iubesc meseria asta, mă simt atât de bine pe teren și aici, în preajma jucătorilor! Și atât de bine mă simt când îi văd că se consumă și că îi doare ceea ce se întâmplă la CFR. Nu îmi spuneți mie că erau ei atât de afectați că a jucat CFR-ul prost în prima repriză. Ce iubesc ei CFR-ul!

De unde?! Ei nu știau cum să îl lovească mai repede pe Șumudică, pe jucătorii de la CFR. Băi, oameni buni, vă mai transmit o dată: e greu cu CFR și e greu cu Șumudică! Stați în banca voastră, acolo, pe 80-100 de euro, cât vă plătesc cei de la televiziuni, și mai ușor cu pianul că se varsă claviatura”, a declarat Șumudică într-o conferință de presă.