Marius Șumudică e gata să aducă doi jucători români la noua sa echipă. Ce ținte are tehnicianul în următoarea perioadă

Gabriel-Alexandru Ioniță 07.07.2022, 18:44
Marius Șumudică e gata să aducă doi jucători români la noua sa echipă. Ce ținte are tehnicianul în următoarea perioadă

Marius Șumudică are planuri mari la noua sa echipă, Al-Raed, iar pentru a le îndeplini este decis să mizeze pe fotbaliști români. Antrenorul român în vârstă de 51 de ani a „mers” mai mereu pe conaționali de-ai săi în momentul în care a fost numit la echipe din străinătate, atât în Turcia, cât și în Arabia Saudită.

De exemplu, pe Silviu Lung Jr. l-a luat alături de el la Kayserispor, după ce îl antrenase anterior la Astra Giurgiu. Iar exact același lucru este pe cale să se întâmple și acum.

Marius Șumudică îi vrea pe Lung și Mitriță la Al-Raed

Potrivit Digi Sport, Silviu Lung Jr., care a rămas liber de contract după despărțirea de Kayserispor, este dorit de Marius Șumudică și la Al-Raed. Noua echipă a antrenorului român are anumite probleme pe această poziție, iar portarul ajuns la 33 de ani este considerat drept varianta ideală.

Totuși, se pare că nu Silviu Lung Jr. este marea lovitură pregătită de Șumudică în această vară. Sursa citată a notat și că fostul tehnician al lui Al Shabab îl dorește la noua echipă și pe Alex Mitriță.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a revenit în această vară la New York City, după ce i-a expirat împrumutul la PAOK Salonic. Sursa citată notează despre faptul că cei de la Al-Raed ar încerca de asemenea un împrumut al fostului jucător de la Universitatea Craiova.

El a mai fost împrumutat anterior de clubul american în Arabia Saudită. În sezonul 2020-2021, micuțul mijlocaș de bandă a evoluat pentru Al-Ahli. El este deci familiarizat cu această zonă fotbalistică și, în plus, pretențiile sale salariale ar putea fi satisfăcute fără probleme.

Această eventuală mutare ar putea confirma zvonurile din ultima perioadă, conform cărora Alex Mitriță ar dori să se retragă din echipa națională a României. În acest context, un eventual transfer al său în Arabia Saudită nu ar mai reprezenta un subiect atât de aprins de discuție cum s-a întâmplat atunci când a jucat pentru Al-Ahli.

CFR Cluj pare că a renunțat la varianta Silviu Lung Jr.

În ceea ce îl privește pe Silviu Lung Jr., de el s-au mai interesat și cei de la CFR Cluj în această perioadă. Este clar însă că saudiții de la Al-Raed dispun de resursele financiare necesare pentru a-i învinge pe ardeleni în această cursă.

În acest sens, președintele Cristi Balaj chiar a lăsat pe undeva de înțeles că este destul de complicat ca echipa sa să îl aducă pe Silviu Lung Jr. în această vară. Fostul arbitrul FIFA a spus că echipa campioană are în prezent și alte variante pentru acest post.

În acest moment așteptăm să vedem cum vor fi încheiate discuțiile cu Lung. Asta nu înseamnă că noi nu avem și alte variante. Dar e corect să așteptăm răspunsul lui, din moment ce i-am făcut o promisiune. El rămâne ținta noastră principală”, a spus Cristi Balaj recent conform sursei citate.

Adi Mutu, băgat în corzi de Marius Șumudică la Rapid. „Nu mă interesează ce a zis, să nu exagerăm!”. Explicații pentru rezultatele slabe din amicale