Marius Șumudică i-a lăsat ”muți” pe turci. Ce decizie a luat la Gaziantep

Ioan Valentin Oprea 20.09.2023, 11:57
Marius Șumudică i-a lăsat ”muți” pe turci. Ce decizie a luat la Gaziantep

„Şumi” schimbă foaia după debutul cu stângul de pe banca lui Gaziantep.

Jurnaliştii turci de la publicaţia Telgraf anunţă că tehnicianul român a fost complet nemulţumit de prestaţia mai multor jucători din meciul din weekend, cu Kayserispor, iar acum este hotărât să efectueze mai multe schimbări în primul unsprezece.

Antrenorul se gândeşte să apară în partida cu Istanbulspor cu o echipă complet diferită”, titrează turcii, fără a intra, în schimb, în detalii.

E nemulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie

Presa de pe Bosfor dezvăluie, pe de altă parte, că nu s-a încheiat pentru moment campania de achiziţii de la Gaziantep. După ce i-a transferat pe Florin Niţă, Junior Morais şi Denis Drăguş, tehnicianul în vârstă de 52 de ani pune presiune pe conducere să se mişte repede şi să-i mai aducă de urgenţă întăriri.

La scurt timp după eşecul suferit în deplasarea de pe terenul celor de la Kayserispor, scor 0-2, Şumudică le-a transmis başkanilor şi fanilor că e nevoie de timp pentru ca echipa să fie repusă pe picioare.

Cu înfrângeri pe linie în primele cinci etape, Gaziantep e pe ultimul loc în clasament şi nu îşi mai permite niciun pas greşit în întâlnirea de vineri, cu Istanbulspor.

Trebuie să câştigăm toate cele trei puncte în meciul viitor. Avem însă un handicap. Nu am o baghetă magică pentru a transforma echipa”, i-a atenţionat „Şumi” pe oficialii de la Gaziantep.

Oamenii lui Şumudică rămân titulari

Chiar dacă va efectua mai multe modificări în echipa de start, Şumudică nu va renunţa, cel mai probabil, la oamenii pe care i-a adus alături de el încă de la începutul acestui mandat. Niţă, Junior Morais şi Drăguş au şanse mari să îşi păstreze locul de titulari.

În aceeaşi postură se află şi Alexandru Maxim, cu toate că presa din Turcia a criticat în termeni duri prestaţia acestuia din ultima etapă. Ziariştii l-au acuzat pe internaţionalul tricolor că a dat dovadă de lipsă de incisivitate în faţa porţii adverse şi i-au reproşat acestuia lejeritate cu care a ratat mai multe ocazii de gol.

Maxim rămâne însă unul din jucătorii extrem de apreciaţi de Şumudică şi pare greu de crezut că tehnicianul îl va lăsa pe banca de rezerve pe fotbalistul de 33 de ani.      

Urmăriți Playsport.ro și pe