Marius Șumudică, la un pas să fie dat afară de la arabi.”Trebuie să-mi plătească ce au de plătit”

Iosif Pintilie 01.06.2023, 16:37
Marius Șumudică, la un pas să fie dat afară de la arabi.”Trebuie să-mi plătească ce au de plătit”

Marius Șumudică (52 de ani) s-a întos în țară, în vacanță, după ce a terminat pe locul 10 în prima divizie din Arabia Saudită, alături de Al-Raed. Românul vrea să rămână în campionatul lui Cristiano Ronaldo, dar totul depinde de ce se întâmplă la echipă în următoarele săptămâni.

Marius Șumudică riscă să fie demis

Deși a salvat echipa de la retrogradare, Marius Șumudică ar putea pleca de pe banca arabilor. Românul așteaptă rezultatul alegerilor pentru stabilirea președintelui clubului. Dacă actualul rămâne în funcție, va râmâne și el. Altfel, spune că cel mai probabil va pleca, deoarece schimbarea unui președinte atrage de la sine și aducerea unor noi jucători.

Șumudicp a vorbit pe aeroport, la revenirea în țară, despre sezonul recent încheiat, dar și despre viitorul său. El a amintit despre meciul cu Al-Nasr, formația lui Ronaldo,care i-a oferit tricoul, la finalul partidei.

”Am albit, sunt obosit, dar ce să mai faci? Asta ne este meseria, trebuie să faci sacrificii, asta e.

Am terminat pe locul 10, ieri am jucat fără șase titulari cu Al-Hilal și am pierdut cu 3-2. Ei au jucat cu toți străinii, noi doar cu doi. Nu am pus prea mult accent pe acest joc, chiar am vrut să văd mai mulți jucători care nu jucaseră, să îi văd la ce nivel sunt în acest moment.

Mai am un an de contract, dar într-o săptămână sau două vor fi alegeri la club. Presupun că dacă nu va rămâne același președinte nu voi mai continua, fiindcă atunci când vine un președinte nou rade tot clubul. Dacă va continua președintele, eu voi continua la Al-Raed. Dacă nu, ei trebuie să-mi plătească ce au de plătit.

Nu vreau să mă întorc în țară. Nu am nicio variantă, nu am nicio rezervă. Am terminat un an în Arabia Saudită, nu e ușor să termini un an în Arabia Saudită.

Am rămas cu amintiri frumoase, l-am întâlnit pe Cristiano (n.r. Ronaldo), mi-a dat tricoul. Am avut jocuri frumoase, am întâlnit antrenori de calibru Espirito Santos, Rudi Garcia. (n.r. despre tricoul primit de la Ronaldo) O să îl înrămez, doar nu o să-l vând”, a declarat Marius Șumudică.

Urmăriți Playsport.ro și pe