Marius Șumudică nu se aștepta la o asemenea decizie. Surpriză uriașă pentru fostul antrenor de la CFR Cluj. “Îți trimit și ție!”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 23.05.2022, 13:03
Marius Șumudică nu se aștepta la o asemenea decizie. Surpriză uriașă pentru fostul antrenor de la CFR Cluj. “Îți trimit și ție!”

Marius Șumudică a fost antrenorul lui CFR Cluj în debutul sezonului și a câștigat 7 meciuri în primele 7 etape. Astfel, și el, alături de staff-ul său, a avut o contribuție semnificativă la al 5-lea titlu consecutiv cucerit de formația din Gruia.

Marius Șumudică a fost anunțat că va primi medalie și tricou de campion de la CFR Cluj

Cu toate acestea, imediat după ce campionatul a fost adjudecat matematic, Marius Șumudică, cel care a plecat cu mare scandal de la CFR, a explicat că nu își arogă meritele pentru această performanță și că nu dorește să i se trimită medalie și tricou de campion. Totuși, acest lucru s-a întâmplat, informează Digi Sport.

Patronul Neluțu Varga i-ar fi trimis actualului antrenor al lui Al Shabab un mesaj pe telefon, prin intermediul căruia l-a anunțat că el și colaboratorii săi vor primi în scurt timp medalii și tricouri de campion pentru acest sezon. Acest lucru nu s-a întâmplat până acum din cauza faptului că cei de la CFR Cluj nu au primit destule inițial de la LPF. Dar acum ei au cerut suplimentarea lor. Iar principalul beneficiar va fi Marius Șumudică.

Felicitări, tati, pentru titlu! Vei primi din partea mea și a clubului medalie și tricou de campion pentru că ai participat la îndeplinirea obiectivului! Trebuie să ne ajungă completarea de medalii și imediat îți trimit și ție și stafului tehnic pentru că nu au adus destule. Te pup, Marius!”, i-ar fi scris Neluțu Varga lui Marius Șumudică, potrivit sursei citate.

Ce a spus fostul antrenor al CFR-ului despre acest subiect

A doua zi după succesul lui CFR Cluj, întrebat la Digi Sport dacă a fost sunat de cineva de la fosta sa echipă pentru a fi felicitat, Marius Șumudică a răspuns:

„Nu. Te rog frumos să mă înțelegi și este decizia mea. Am primit multe telefoane și refuz să comentez despre ce s-a întâmplat, despre acest subiect. Nu vreau să comentez despre acest an, ceea ce s-a întâmplat în România. Cine a luat titlu, cine nu, cine l-a meritat, cine nu l-a meritat. Te rog să-mi respecți decizia.

Mulțumesc frumos pentru aprecieri. Mi-am făcut doar meseria. Acum sunt în altă parte. Nu vreau să discut. A fost un litigiu. Am plecat cum am plecat. Nu vreau nici măcar să îmi arog merite. Cei care sunt acolo, e treaba lor. Au câștigat, îi felicit pe această cale. În rest, nu vreau să comentez. Este un subiect despre care nu îmi face plăcere să discut. Se interpretează, se scot din context tot felul de cuvinte și expresii. Nu vreau. Sunt mai multe probleme, pe care nu vreau să le dezvolt acum. Poate o să o fac cândva, dar nu vreau să discut și nu mă interesează ce s-a întâmplat acum”.

Final de drum pentru Marius Șumudică. Antrenorul lui Al Shabab va ajunge, în curând, la sfârșit de contract