Marius Șumudică, uluit de calitatea adversarilor după CFR Cluj – Young Boys: „N-am văzut în viața mea, era reactor!”. Scandal cu un suporter: „Cred că era beat”

Radu Bordei 04.08.2021, 00:06
Marius Șumudică, uluit de calitatea adversarilor după CFR Cluj – Young Boys: „N-am văzut în viața mea, era reactor!”. Scandal cu un suporter: „Cred că era beat”

CFR Cluj a ratat șansa să facă un prim pas către revanșa visată, contra celor de la Young Boys. Coșmarul din sezonul trecut, de la Berna, a avut repetiție și la Cluj. Atunci, CFR-ul a condus până în prelungiri, înainte să primească două goluri. Acum, echipa lui Șumudică a fost în avantaj tot până în prelungiri, dar elvețienii au scăpat, din nou.

Golul lui Manea, chiar din startul partidei, nu a fost suficient pentru o victorie care o transforma pe CFR în favorită, pentru manșa retur.

Marius Șumudică, impresionat de elvețieni. „Au fost mai puternici ca noi”

Antrenorul CFR-ului recunoaște că rezultatul este unul echitabil. Elvețienii au dominat partida, mai ales în repriza secundă.

Am întâlnit o echipă puternică, mult mai puternică decât noi. Și fizic, 1 la 1. O echipă care are 7-8 jucători peste 1.85. M-am uitat la Elia (n.r. – atacantul lui Young Boys), nu am văzut în viața mea. Ziceai că era un reactor, se rupea brazda sub el. O echipă puternică, tocmai de aceea am pregătit foarte bine jocul tactic. Nu am pierdut, încercăm să aducem puncte pentru România, a declarat Șumi, la final.

Antrenorul crede, totuși, că jucătorii săi au greșit grav, la golul primit.

Sunt 3 greșeli. Ne prind pe o contră, pe o tranziție negativă și am spus că sunt foarte periculoși dacă le lăsăm spațîi. Face Manea acel fault, după care nu urmărim mingea la Arlauskis și apare acest gol. 3 greșeli pe care nu aveam voie să le facem, mai ales că mai erau 5 minute de joc, s-a enervat Șumudică.

Tehnicianul a avut probleme și cu un suporter al gazdelor, care l-a deranjat în timpul partidei. Antrenorul chiar s-a răfuit cu fanul recalcitrant.

Era unu care băuse ceva și mă tot insulta. Îmi spunea ce schimbări să fac. I-am zis să vină jos și să facă schimbări în locul meu, că la fotbal se pricep toți, a declarat, acid, Șumudică.

„Coșmarul” Young Boys a recidivat. „Trebuie să se întoarcă și roata asta”

Căpitanul CFR-ului, Mario Camora, era supărat că elvețienii au amrcat, din nou, pe final de meci.

Sperăm să se întoarcă roată. Anul trecut a fost returul la Berna și s-a văzut de ce am pierdut, cu arbitrul.  Sper să vină și la noi un pic de noroc. Trebuie să avem încredere până la ultimele secunde”, a spus Mario Camora.

Camora a lăudat și tactica aleasă de Șumudică.

Știam că e un meci foarte foarte greu. Dar din păcate, ultima faza a meciului… și nu am câștigat. Trebuie să fim realiști, să știm că o să suferim și acolo. Astăzi echipa a făcut un meci aproape perfect tactic. Așa că putem să facem și acolo. Mister a văzut bine cum joacă adversarul, unde era periculos și atunci ne-am aglomerat mai mult. Din păcate nu am putut să câștigăm, a completat Camora, la finalul partidei

Autorul golului, Cristi Manea, crede că șansele sunt egale la manșa retur.

Păcat că am primit gol în prelungiri. Eu cred că la cum ne-am dăruit astăzi și la cum ne-am apărat, meritam să câștigăm.  Sunt cam aceeași echipă de anul trecut. Cred că 7-8 jucători au evoluat și atunci. Nu avem nimic de pierdut, mergem acolo și ne jucăm șansa să mergem în play-off-ul Champions League. Eu zic că mergem acolo cu 50% șanse. Dar sper să se vadă dăruința noastră și acolo, a spus Manea.

Antrenorul lui Young Boys crede că merita victoria. „Golul lor a fost din offside”

Tehnicianul adversarilor nu a fost nici el mulțumit de rezultat. El consideră că elvețienii trebuiau să plece cu o victorie, de la Cluj.

Cea mai mare problemă a noastră a fost că am luat gol atât de repede. Eu cred că a fost offside acolo. Asta a fost cea mai mare problemă. Dacă vedem statisticile, am controlat și am dominat jocul și sunt convins că am meritat acest rezultat. Suntem bucuroși că jucăm returul acasă, pe stadionul nostru și e un rezultat care lasă totul la mâna noastră. Nu cred că există favorită. Suntem la pauză, totul este la mâna noastră, a declarat și David Wagner

Urmăriți Playsport.ro și pe