Mason Greenwood se teme pentru viața lui după ce și-ar fi bătut și violat iubita. Fotbalistul a luat o decizie șocantă

Moldoveanu Camelia 04.02.2022, 08:16

Mason Greenwood, fotbalistul celor de la Manchester United acuzat de viol și agresiune fizică, se teme pentru viața lui. În urma dezvăluirilor făcute de Harriet Robson, partenera sportivului, pe numele fotbalistului s-a deschis o anchetă. Ajuns acasă după ce a plătit cauțiunea, atacantul de 20 de ani se teme de oamenii care l-au amenințat.

Încă o măsură de siguranță luată de Mason Greenwood. Se teme pentru viața lui

Atacantul de 20 de ani se ascunde de toată lumea, după ce a fost arestat și chestionat de poliție. Fotbalistul a ieșit pe cauțiune, dar acum se teme că mulți dintre cei care l-au amenințat, ar putea să și treacă la acțiune. Așa că la locuința lui, dintr-o zonă rezidențială din Manchester, au apărut mai mulți agenți de securitate. Totodată, a fost instalat și un sistem de ultimă oră, cu camere video și alarme. Asta chiar dacă nu se știe unde este Greenwood în acest moment.

Pe lângă toate aceste măsuri de siguranță, Mason Greenwood s-a gândit că are nevoie și de un însoțitor permanent. Toată lumea s-ar fi așteptat la un bodyguard, însă atacantul „diavolilor roșii” pare că nu vrea să mai audă pentru o vreme de oameni. Astfel, acesta a plătit 30.000 de euro, potrivit The Sun, pentru un câine de lupte care a fost special antrenat în regim militar.

Manchester United le va schimba suporterilor tricourile cu numele lui

Mason Greenwood a generat un val de reacții fără precedent după ce a fost acuzat de viol și loviri de către prietena sa. Tânăra a postat dovezi mai mult decât evidente pe rețelele de socializare, astfel că, în mod evident, Poliția din Greater Manchester s-a autosesizat. De asemenea, fotbalistul de bană a fost eliminat și din celebrul joc video FIFA. Iar mai mulți sponsori ai săi și-au retras susținerea pentru că nu voiau ca imaginea lor să fie asimilată cu cea a unui om care a comis astfel de fapte regretabile.

Reacțiile de acest gen nu s-au oprit încă aici. Manchester United a luat o nouă decizie menită să sublinieze faptul că „diavolii roșii” vor să se detașeze total de acest caz. Purtătorul de cuvânt al clubului a informat prin intermediul The Sun că fanii care și-au achiziționat tricouri cu Mason Greenwood vor putea să îl schimbe cu al unui alt jucător fără a mai plăti nimic în plus.

Aceasta este cea mai clară dovadă că toți oamenii din jurul lui United s-au dezis de fotbalistul englez. Iar el nu va mai avea, cel mai probabil, viitor pe Old Trafford. Bineînțeles, dacă acuzațiile făcute la adresa lui vor putea fi probate.