Măsuri radicale la Sepsi după înfrângerea cu FCSB. Ciobotariu, discurs dur. “A fost o umilință. Nu pot să accept așa ceva”

Bogdan Solomon 25.09.2023, 08:28
Măsuri radicale la Sepsi după înfrângerea cu FCSB. Ciobotariu, discurs dur. “A fost o umilință. Nu pot să accept așa ceva”

Înfrângerea usturătoare suferită de Sepsi în fața FCSB-ului nu rămâne fără ecou. Liviu Ciobotariu și-a mustrat jucătorii și a anunțat o serie de măsuri radicale.

Ciobotariu ia măsuri radicale la Sepsi după înfrângerea cu FCSB

Deși finanțatorul Laszlo Dioszegi se arăta optimist înaintea fluierului de start al partidei, covăsnenii au avut parte de o adevărată umilință pe propriul teren, scor 2-5. Adrian Șut (minutul 6), Darius Olaru (minutul 11), Florinel Coman (minutul 57), Octavian Popescu (minutul 69) și Damjan Djokovic (minutul 75) au semnat reușitele vicecampioanei, în timp ce Pavol Șafranko (minutul 51) și Isnik Alimi (minutul 60) au redus din diferență.

Vizibil dezamăgit, Liviu Ciobotariu și-a asumat răspunderea pentru acest rezultat, apoi i-a taxat pe jucători și a dat asigurări că va lua măsuri pentru greșelile uriașe comise în special pe faza defensivă. Nici atacul nu s-a ridicat, însă, la înălțimea așteptărilor.

„Este prima dată când încasez 5 goluri pe teren propriu. Am arătat foarte rău în tot ceea ce înseamnă faza defensivă, mă refer la toată echipa. Am lăsat spații. A fost o umilință pentru mine și jucătorii mei. Sunt responsabil pentru acest rezultat. Îmi asum acest rezultat. Va trebui să iau măsuri, să schimb ceva, pentru că suntem la al doilea meci în care nu arătăm bine. Poate la Craiova puteam să egalăm, dar la acest meci, practic, faza defensivă a fost ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de mult. OK, la 1-2 speram, apoi la 7 minute am primit un gol foarte lejer.

Apoi am reintrat în joc, 2-3, după 5 minute primim un nou gol de neînțeles. Sunt responsabil de tot ce se întâmplă. Așa cum am fost satisfăcut după seria de meciuri bune, acum mă declar total nemulțumit, în primul rând de munca mea, apoi și de evoluția echipei. Voi da un restart, pentru că anumite lucruri nu sunt în regulă. Nu pot să accept așa ceva, nu pot să tolerez asemenea gafe.

Noi pe faza lor defensivă nu le-am pus probleme. Când joci cu FCSB te motivezi, e una dintre cele mai bune din România. Nu aveau cum să fie relaxați. Nu vreau să le iau din merite celor de la FCSB, dar noi am făcut gafe mari în apărare. Și la execuția lui Olaru, care a fost senzațională, puteam face mai mult”, a declarat tehnicianul lui Sepsi la conferința de presă.

Matei: „Este îngrijorător că n-am putut să-i dominăm mai mult fizic”

Cosmin Matei a tras la rândul său un semnal de alarmă imediat după meci, îngrijorat de faptul că echipa nu și-a putut domina din punct de vedere fizic adversarul, în condițiile în care acesta venea după un alt meci în deplasare, disputat la distanță de doar 3 zile.

„Este îngrijorător că nu am putut să-i dominăm mai mult fizic, luând în considerare că ei au jucat și joi la Sibiu. Fiecare dintre noi trebuie să fie conștient de prestația lui, să-și facă o analiză. Jucăm încă 4 meciuri în deplasare, o să fie dificil”, a punctat mijlocașul covăsnenilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe