Mbappe acceptă transferul la Real Madrid, cu o singură condiție: să fie adus ”la pachet” și cel mai bun prieten sa lui!

Catinca Giosanu 06.01.2023, 14:23
Mbappe acceptă transferul la Real Madrid, cu o singură condiție: să fie adus ”la pachet” și cel mai bun prieten sa lui!

Kylian Mbappe le-a impus celor de la Real Madrid o serie de condiții pentru a reveni pe Santiago Bernabeu. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost dorit insistent de gruparea din Spania, dar a amânat decizia de a semna cu galacticii. Motivul pentru care s-au amânat discuțiile dintre Real Madrid și atacantul lui PSG.

Kylian Mbappe, pretenții mari

Kylian Mbappe se află de mai mult timp pe radarul formației din capitala Spaniei. Jucătorul francez a ales însă a ales să își prelungească înțelegerea cu Paris Saint-Germain. Atacantul a semnat vara trecută prelungirea contractului cu PSG.

Presa din străinătate scrie că în negocierile cu clubul francez ar fi intervenit persoane persoane importante din conducerea Franței. Acesta ar fi adevăratul motiv pentru care francezul nu s-a dus la Real Madrid, deși și-ar fi dorit acest lucru.

Ce transferuri le-ar fi cerut francezul oficialilor lui Real Madrid

S-a vehiculat, de asemenea, că vedeta lui PSG așteaptă ca „galacticii” să mai transfere încă doi fotbaliști, pe care și-i dorește alături. Abia după ce se vor face cele două transferuri, el va accepta să se întoarcă pe Santiago Bernabeu.

Conform publicației fichajes.net, Kylian Mbappe ar vrea ca ibericii să îi transfere și pe Achraf Hakimi și Theo Hernandez. El și-ar dori să joace alături de cei doi.

Nimeni nu crede că galacticii vor accepta condițiile impuse de francez

Starul campioanei Franței se va bucura de statutul de cel mai bine plătit jucător din echipă în cazul în care va accepta oferta celor de la Real Madrid. Însă fanii francezului nu cred că oficialii clubului spaniol vor accepta condițiile impuse de Mbappe.

În ceea ce îi privește pe conducătorii lui PSG, aceștia nu vor să îl piardă pe francez. Ei ar fi, totuși, dispuși să poarte negocieri cu șefii clubului spaniol.

Cel mai probabil, francezii vor renunța la serviciile lui Kylian Mbappe în cazul în care li se va oferi o sumă care nu este la îndemâna oricărui club. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare. Playsport.ro vă va ține la curent cu evenimentele care vor avea loc în viața atacantului francez.

Urmăriți Playsport.ro și pe