Mbappe face cât 3. Ce jucători vrea să aducă PSG în locul starului

Cristian Stan 08.07.2023, 07:15
Mbappe face cât 3. Ce jucători vrea să aducă PSG în locul starului

Kylian Mbappe, starul în vârstă de 24 ani al celor de la PSG, este foarte tentat să semneze în această vară cu Real Madrid, motiv pentru care PSG este pregătită să aducă întăriri.

Pleacă Mbappe, vine Kane

Campioana Franței, PSG, este dispusă să renunțe la Mbappe, însă prețul cerut este unul pe măsură: aproximativ 200 milioane de euro. Suma este fabuloasă, dacă ținem cont că atacantul se află în ultimul an de contract cu parizienii, însă cluburi precum Real Madrid sau Liverpool s-au lăsat interesate, chiar și în aceste condiții.

Potrivit celor de la Mundo Deportivo, citați de Digi Sport, Al-Khelaifi dorește să aducă la PSG, 3 jucători: Ousmane Dembele, Harry Kane și Joao Felix.

Cu o clauză de reziliere de 50 milioane de euro, Ousmane Dembele poate fi o soluție viabilă pentru antrenorul Luis Enrique, asta și pentru că fotbalistul Barcelonei nu va avea probleme de acomodare cu limba, fiind francez.

Cel de-al doilea nume vehiculat este și cel mai sonor, și anume englezul Harry Kane. Cu cifre impresionante în Premier League, peste 200 goluri (n.r. 213 goluri), atacantul lui Tottenham ar putea face pasul către Paris. Motivul: nu are până în acest moment vreun trofeu câștigat cu Spurs, deși activează la aceștia din anul 2011. Englezii sunt dispuși să-l cedeze pe Kane, contra sumei de 100 milioane de euro, însă PSG ar avea concurență cu cei de la Bayern, și ei interesați de acesta.

Ultimul din această listă este Joao Felix, fotbalist care a venit la Atletico Madrid, din postură de super-star, în 2019, însă nu a impresionat în Spania. Adus contra sumei de 127 milioane de euro, portughezul a fost chiar împrumutat în acest sezon la Chelsea, unde nu a impresionat, și chiar nu-și mai dorește să rămână la Atleti. Norocul său îl reprezintă faptul că Luis Enrique este cel care îl dorește la Paris.

Luis Enrique renunță la 15 jucători

 

E nevoie de transferuri la PSG, deoarece noul antrenor spaniol își dorește să schimbe din temelie componența lotului. Mai exact, Enrique dorește să renunțe la 15 jucători.

Cei la care ar urma să renunțe sunt: Georiginio Wijnaldum (32 de ani), Julian Draxler (29 de ani), Lewin Kurzawa (30 de ani), Edouard Michut (20 de ani), Ayman Kari (18 ani), Djeidi Gassama (19 ani), Kenny Nagera (21 de ani), Mathyas Randriamamy (20 de ani), Anfane Ahamada (21 de ani), Colin Dagba (24 de ani), Junior Dina Ebimbe (22 de ani), Mauro Icardi (30 de ani), Leandro Paredes (29 de ani) Kylor Navas (36 de ani) și Abdou Diallo (27 de ani).Mai exact, spaniolul este gata să renunțe la nu mai puțin de 15 jucători, printre care se numără vedetele Mauro Icardi (30 de ani), Leandro Paredes (29 de ani) și Kylor Navas (36 de ani).

Urmăriți Playsport.ro și pe