Mbappe i-a anunțat pe toți: „Urmează să joc la Real Madrid”

Radu Bordei 12.09.2021, 17:01
Mbappe i-a anunțat pe toți: „Urmează să joc la Real Madrid”

Degeaba au refuzat cei de la PSG oferta de 200 de milioane de la Real Madrid. Parizienii îl vor pierde, aproape sigur, pe Kylian Mbappe vara viitoare, gratis. Asta chiar dacă șefii clubului au tot anunțat că acest lucru nu se va întâmpla. „Kylian mi-a promis că nu vom ajunge în acel punct” declara directorul general, Leonardo.

Dar fotbalistul nu mai dorește să rămână la Paris, iar atitudinea clubului l-a deranjat. Așa că fanii parizieni se mai pot bucura în acest sezon de campionul mondial. Din vara viitoare, atacantul va merge să își îndeplinească visul și să joace la Real.

Kylian Mabppe pare hotărât: ar fi anunțat deja că viitoarea destinație este Madrid. Atacantul pare determinat să joace la Real

Galacticii sperau să dea lovitura chiar din această vară, S-au lovit de refuzul categoric al francezilor, așa că vor mai aștepta, cel puțin până în ianuarie. Atunci, Mbappe va intra în ultimele 6 luni de contract și va putea să negocieze cu orice club. Dar fotbalistul pare că s-a hotărât deja și Realul va fi destinația lui.

Parizienii tot mai speră să îl facă să se răzgândească, sunt gata să îi mai ofere un contract gigantic. Internaționalul francez ar deveni cel mai bine plătit jucător din lume, dar șansele sunt reduse. Mbappe ar fi dorit să plece chiar din această vară, așa că este aproape imposibil de crezut că se va răzgândi. Și presa din Spania pare convinsă că atacantul s-a hotărât.

Se pare că Mbappe le-ar fi mărturisit deja unor colegi că va juca la Real. A crezut că se poate face mutarea chiar din vară, dar cei de la PSG au refuzat orice negociere. Dar dorința lui de a pleca a rămas, a și zis că va juca la Real Madrid. Este visul lui, anunță AS. 

Real, atac galactic din vara viitoare. Florentino Perez pregătește o nouă lovitură de proporții

Galacticii nu au mai impresionat de câțiva ani, pe piața transferurilor. Obișnuiți cu transferurile de senzație, fanii blanco nu s-au mai bucurat de o mutare galactică, de la venirea lui Eden Hazard. Din păcate, belgianul a fost măcinat de accidentări și nu a fost succesul la care se aștepta toată lumea.

Însă, din vara viitoare, galacticii sunt gata să revină în atenția tuturor. Florentino Perez are un plan nebun pentru vara viitoare: să formeze un atac din „viitoarele Baloane de Aur”, Kylian Mbappe și Erling Haaland. Și ar fi o afacere colosală pentru Real, pentru că norvegianul ar veni doar pentru clauza de 75 de milioane de euro, iar Mbappe nu va costa nimic.

Urmăriți Playsport.ro și pe