Mbappe nu și-a stabilit prețul și nici nu are de gând să o facă. PSG, tot mai aproape de îndeplinirea obiectivului

Moldoveanu Camelia / 05.03.2022, 11:55
Mbappe nu și-a stabilit prețul și nici nu are de gând să o facă. PSG, tot mai aproape de îndeplinirea obiectivului

Presa din Franța a anunțat, miercuri, oferta astronomică pe care Kylian Mbappe ar fi primit-o din partea oficialilor PSG pentru a semna un contract valabil pe doi ani. Însă, Leonardo Nascimento de Araujo a negat totul și a dezvăluit în ce stadiu sunt negocierile. Se pare că șeptarul de pe Parc des Princes nu se uită la bani.

„Vom face tot posibilul să-l păstrăm. Banii nu contează pentru Mbappe la PSG”

Potrivit Le Parisien, emirul din Qatar le-a solicitat oficialilor PSG să-i facă o nouă ofertă lui Kylian Mbappe. Astfel, starul francez s-a văzut în fața unui contract pe o perioadă de doi ani, cu un salariu de 50 de milioane de euro net, pe an. Suma este una astronomică, greu de egalat chiar și de către „galacticii” de la Real Madrid.

Pe lângă 50 de milioane de euro net, pe an, dacă acceptă prelungirea contractului, Mbappe ar urma să primească și o recompensă, un bonus de loialitate, în valoare de 100 de milioane de euro. Astfel, în doar doi ani, doar din salariu, atacantul francez ar încasa 200 de milioane de euro de la PSG.

Însă, Leonardo Nascimento de Araujo neagă această informație. Într-un interviu pentru lequipe.fr, oficialul celor de la PSG a mărturisit că banii nu reprezintă o problemă pentru Mbappe în semnarea contractului cu PSG. Mai mult, după cum s-a și observat, parizienii fac tot posibilul să-l păstreze. Leonardo a mai subliniat și faptul că, în opinia lui, returul cu Real Madrid nu o să conteze în alegerea pe care Kylian Mbappe o să o facă.

Nu este adevărat. Nu există nicio propunere concretă. Cred că ultimul lucru de discutat este despre bani. Kylian are o valoare atât de mare încât asta va fi o problemă secundară. Cred că va dura câteva minute pentru a fi de acord asupra aspectului financiar.

Nu știu ce procent există, dar avem șanse să continue. Atâta timp cât nu semnează cu nimeni, vom încerca totul. Vom face tot posibilul să-l păstrăm. Nu cred că va lua o decizia pe baza jocului cu Real Madrid.”

Care este, de fapt, relația dintre Kylian și Lionel Messi

Leonardo Nascimento de Araujo a atins și subiectul relației dintre Kylian Mbappe și Lionel Messi. Cu toate că la început au existat zvonuri potrivit cărora francezul nu a privit cu ochi buni venirea argentinianului pe „Parc des Princes”, treptat, lucrurile s-au schimbat complet.

E o chestiune de simț. Nu suntem un club care să vândă. Cred că Kylian se gândește bine. În jurul tău se creează ceva special. Nu vreau să fiu răutăcios, dar alte cluburi nu au fanii pe care îi are PSG”.

Nu a fost neglijat. Mbappe este cel mai bun jucător din lume în acest moment. Messi a fost mereu la acel nivel, și continuă să fie, dar e normal să vină oameni care încetul cu încetul schimbă lucrurile. Nu este vorba despre a judeca pe unul sau pe altul. Unul are 23 de ani, iar celălalt 34. În orice caz, există un mare respect între ei”, a declarat Leonardo, pentru L’Equipe.