Mbappe, OUT de la PSG. Detaliul care lasă loc de interpretări

Cristian Stan 02.08.2023, 09:49
Mbappe, OUT de la PSG. Detaliul care lasă loc de interpretări

Kylian Mbappe (24 ani) nu mai este imaginea celor de la PSG. Jucătorul este un adevărat magnet pentru fanii din întreaga lume, însă formația franceză este dispusă să piardă milioane de euro din merchandising în perioada următoare.

Concret, imaginile cu atacantul de pe site-ul campioanei au devenit aproape inexistente. Dacă până în acest moment, golgheterul Ligue 1 era afișat pe întreg site-ul, acesta mai apare acum doar la secțiunea în care este prezentat lotul din sezonul trecut.

Mbappe, exclus de PSG

Kylian Mbappe este cel mai urmărit jucător în acestă perioadă de mercato. Fotbalistul francez a fost exclus din lotul celor de la PSG pentru turneul din Asia deoarece nu a acceptat condițiile impuse de patronul Nasser Al-Khelaifi. Intrat în ultimul an de contract cu formația din capitala Franței, atacantul nu își dorește să își prelungească actuala înțelegere și nici nu ia în calcul un transfer la o altă formație.

Pagina de coperta PSG / Sursa: Site oficial PSG

Se pare că Mbappe nu este exclus doar din lotul pe care îl are la dispoziție Luis Enrique. Decarul ”cocoșilor galici” nu mai figurează, în aceste momente, nici pe site-ul celor de la PSG. Imaginile cu câștitorul ultimelor cinci trofee de golgheter din Ligue 1 erau ”împânzite” pe pagina francezilor, însă în acest moment acesta este dat ca ”dispărut”.

Spre exemplu, în fotografia de copertă, acolo Mbappe figura în permanență, apar 5 jucători: Kang-In Lee, Marco Verratti, Neymar, Marquinhos și Lucas Hernandez. Campionul mondial poate fi regăsit de fanii săi doar în poza cu lotul din sezonul trecut, una în care mai apar Leo Messi și Sergio Ramos, fotbaliști plecați în această vară de la club.

Tags:
Urmăriți Playsport.ro și pe