Mbappe și PSG, separare totală! Suma pentru care atacantul poate pleca imediat

Cristian Stan 22.07.2023, 16:34
Mbappe și PSG, separare totală! Suma pentru care atacantul poate pleca imediat

Kylian Mbappe (24 ani) a fost exclus din lot și pus pe lista de transferuri.

Starul celor de la PSG se află în ultimul an de contract și nu a dorit să prelungească înțelegerea până în acest moment. Decizia fotbalistului francez i-a înfuriat pe conducătorii campioanei Franței și, în consecință, l-au scos la vânzare. Conform jurnaliștilor spanioli de la Fichajes, suma de transfer este de 100 milioane de euro.

Kylian Mbappe, șanse foarte mici de a mai continua la PSG

Mbappe nu dorește să își prelungească contractul cu echipa pariziană, însă nici nu vrea să plece în această vară. În această situație, PSG îl va pierde pe gratis vara viitoare, o situație care l-a înfuriat pe președintele Nasser Al-Khelaifi.

”Nimeni nu este mai presus de club, nici eu, și cine nu vrea să joace pentru echipă sau nu o respectă nu ar trebui să fie aici. Clubul a construit cele mai bune facilități din lume pentru ca jucătorii să prospere, acum nu mai sunt scuze. Nu vă va lipsi nimic.

Trebuie să ne concentrăm pe performanță și apoi rezultatele vor veni. Putem juca un fotbal grozav, iar fotbaliștii trebuie să corespundă suporterilor și clubului, care le oferă susținere. Vreau să le urez bun venit noului antrenor și noilor jucători. Este important să vă spun că antrenorul are libertatea de a face ce vrea, el decide totul”, a transmis Al-Khelaifi.

Mbappe vrea să ia bonusul de 80 milioane de euro

Recent, fotbalistul francez a ieșit pentru a 5-a oară consecutiv golgheterul campionatului, însă acesta a dat semne că această competiție nu-l mai tentează.

S-a vehiculat în această vară că Mbappe ar putea pleca la Liverpool sau Real Madrid, echipe ce și-au prezentat interesul și care erau dispuse să ofere aproximativ 200 milioane de euro în schimbul său, însă în acest moment este legitimat la formația din Paris.

Mai mult de atât, dacă până la data de 1 august nu se va transfera, decarul Cocoșilor Galici va încasa un bonus de loilalitate de 80 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe