Meci cu 41 de autogoluri în Africa de Sud. Ce s-a întâmplat într-un meci de promovare în liga a doua

Moldoveanu Camelia 08.06.2022, 21:15
Meci cu 41 de autogoluri în Africa de Sud. Ce s-a întâmplat într-un meci de promovare în liga a doua

În Africa de Sud a avut loc un meci incredibil. Duelul de promovare în liga secundă s-a încheiat cu 59-1, dintre care 41 au fost autogoluri.

Pedeapsă uriașă după meciul din Africa de Sud în care s-au înscris 41 de autogoluri

Nimeni nu a mai văzut așa ceva! Matiyasi FC ar fi avut nevoie de 18 goluri contra celor de la Nasami Migthty pentru a promova în liga secundă din Africa de Sud.

Aparent, pe cei de la Nasami Migthty i-a luat valul și au marcat în propria poartă de 41 de ori. Partida s-a încheiat cu scorul de 59-1, un scor absolut bizar.

După meciul demn de trecut în cărțile de istorie ale fotbalului, Federația din Africa de Sud a demarat o anchetă. Astfel s-a ajuns la concluzia că cele două echipă au făcut blat.

Federația din Africa de Sud a decis suspendarea pe viață pentru Matiyasi FC și Nasami Migthty, potrivit Marca.

Tot în Africa de Sud, tot într-un meci de promovarea în liga secundă, s-a înregistrat un meci cu scorul de 33-1.

Shivulani Dangerous Tigers a câștigat contra Kokoto Happy Boys după ce cei din urmă au marcat șapte autogoluri.

După cum era de așteptat, Federația din Africa de Sud a dictat pedepsirea cu excluderea pe viață și pentru Shivulani Dangerous Tigers și Kokoto Happy Boys.

Meciurile în 2022 se arbitrează cu pistolul în mână

Imaginile incredibile au fost surprinse într-un meci de futsal din Brazilia. Arbitrul a intrat pe teren cu pistolul la el, lucru inacceptabil în orice sport. Însă, se pare că la Rio Grande do Sul totul este posibil.

Se poate observa cu ușurință cum arbitrul este înghesuit de sportivii uneia dintre echipe. În același timp, un alt individ suspect se apropie cu viteză spre zona de conflict. Cel din urmă este observat imediat de arbitrul înarmat și primește un pistol direct în cap.

Și nu se termină aici. Bărbatul care ar trebui să asigure respectarea regulilor pe teren începe să împartă pumni în stânga și în dreapta. Pe fundal se aud țipete, iar sportivii din teren încearcă să-l imobilizeze pe arbitru. Se pare că meciurile în 2022 pot fi „organizate” și cu arma.

Noi, de la echipa E Us Guri, respingem reacția arbitrului, persoană care ar fi trebuit să calmeze spiritele, în loc să aibă acea reacție greșită”, a fost comunicatul uneia dintre formații.

Urmăriți Playsport.ro și pe