Meci cu scandal pentru Moruțan și Cicâldău. Marius Șumudică a fost eliminat

Olteanu Ștefan / 28.11.2021, 21:26

Marius Șumudică a scos un egal mare împortiva echipei lui Moruțan și Cicâldău, însă duelul din Turcia s-a terminat și cu un scandal. Yeni Malatyaspor și Galatasaray s-au întâlnit în runda cu numărul 14 din Super Lig.

Maris Șumudică a fost eliminat după ce a avut o reacție nervoasă! Meci cu scandal împotriva lui Moruțan și Cicâldău

Marius Șumudică este din nou cap de afiș în Turcia, după ce a fost eliminat în duelul dintre Yeni Malatyaspor și Galatasaray, echipa românilor Moruțan și Cicâldău.
Șumudică venea după trei înfrângeri consecutive în Super Lig și presiunea de pe umerii săi era una uriașă. Mai mult, nici Galatasaray nu avea rezultate foarte bune în ultimele runde din campionat și duelul din runda cu numărul 14 se anunța a fi unul incendiar.
Așa a și fost, însă spectacolul fotbalistic a lipsit. După o primă repriză în care Yeni Malatyaspor a avut ocaziile mai mari, formația lui Marius Șumudică s-a retras și a încercat să apere rezultatul de egalitate.

Nebunia s-a declanșat în final, când de la margine s-au arătat nu mai puțin de 6 minute de prelungire. Marius Șumudică a început să trăiască meciul la o intensitate și mai ridicată, iar când a văzut că arbitrul întârzie să fluiere finalul, și-a pierdut cumpătul.
În minutul 90+7, Șumudică și-a ieșit din fire și a avut o reacție nervoasă la marginea terenului. Arbitrul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a acordat direct cartonașul roșu tehnicianului român.
Din fericire pentru Șumudică, Yeni Malatyaspor a reușit să conserve rezultatul de egalitate, deși fluierul final s-a auzit în minutul 90+9.

Aflat în tribune alături de suporteri, Marius Șumudică s-a dat în spectacol. A fluturat un steag uriaș al echipei și a luat în cârcă un suporter. Imaginile pot fi văzute în galeria foto a articolului.

Olimpiu Moruțan a rămas doar pe banca de rezerve. Cum s-a descurcat Cicâldău

În ceea ce îi privește pe jucătorii români de la Galatasaray, aceștia nu au reușit să iasă în evidență în deplasarea de la Malatyaspor.
Ambii au început duelul de pe banca de rezerve, iar Moruțan nici măcar nu a fost trimis pe teren de Fatih Terim.
În schimb, Alex Cicâldău a fost aruncat în luptă în debutul reprizei secunde și a contribuit la atacurile echipei sale.
Galatasaray a avut două șuturi pe poartă în partea a doua a jocului, iar unul i-a aparținut lui Cicâldău. La doar câteva minute după ce a intrat pe teren, mijlocașul de 24 de ani a trimis un șut periculos pe poarta lui Yeni Malatyaspor, însă goalkeeperul advers a avut o intervenție foarte bună și a parat șutul.

Cicâldău traversează o formă bună, iar în meciul recent de Europa League a reușit să înscrie un gol și să ofere o pasă decisivă.
4 goluri și o pasă decisivă a reușit Cicâldău în tricoul lui Galatasaray.