Meci incredibil pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud. Scorul final decis în ultimul minut

Iosif Pintilie 12.07.2023, 16:36
Meci incredibil pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud. Scorul final decis în ultimul minut

Dan Petrescu a pierdut primele puncte după trei meciuri la rând câștigate în Coreea de Sud. Ultima partidă a fost interzisă cardiacilor.

Dan Petrescu, meci nebun în Coreea

Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, a remizat cu Daejeon Citizen, scor 2-2, în deplasare, în etapa a 22-a din K League 1. În ultimele 20 de minute s-au marcat trei goluri.

Jeonbuk a condus cu 1-0 până pe final, în minutul 77, când Daejeon a egalat. Adversarii „bursucului” au fost aproape de victorie, marcând în minutul 93. Nu a fost suficient, pentru că două minute mai târziu, Jeonbuk a egalat, meciul fiind terminat la egalitate.

Jeonbuk este pe locul patru, cu 34 puncte, la două puncte distanță de Seoul.

Dan Petrescu l-a transferat pe Nana Boateng

Așa cum obișnuiește, Dan Petrescu și-a luat la noua echipă fotbaliști de la fostul club. Nana Boateng a fost prezentat de sud-coreeni.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Jeonbuk Hyundai Motors au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Nana Boateng la formația din Coreea de Sud.

Venit la CFR în luna septembrie 2021, Nana a devenit rapid unul dintre cei mai puternici și constanți mijlocași din Liga 1. Cu aproape 90 de partide jucate în tricoul alb-vișiniu, Boateng a reușit să marcheze 7 goluri, unul dintre ele fiind cel care ne-a adus calificarea în Primăvara Europeană în sezonul precedent!

Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, este anunțul făcut de ardeleni.

Urmăriți Playsport.ro și pe