Meciul Dinamo – FC U. Craiova din Cupa României a început înaintea fluierului de start. Fanii olteni, înțepături către echipa rivală

Olteanu Ștefan 18.10.2022, 15:43
Meciul Dinamo – FC U. Craiova din Cupa României a început înaintea fluierului de start. Fanii olteni, înțepături către echipa rivală

Dinamo și FC U. Craiova se întâlnesc, marți seară, de la ora 21:00, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, în runda înaugurală a grupelor din Cupa României. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe Playsport.ro.

„Donația pentru clubul miliției este de 15 lei”. Ironie a fanilor olteni înainte de meciul Dinamo – FC U. Craiova din Cupa României

Fanii olteni au în plan să se deplaseze în număr mare la Giurgiu, unde marți seară, de la ora 21:00, Dinamo și FC U. Craiova se vor lupta în prima etapă a grupelor din Cupa României.

Dinamo și-a prelungit „sejurul” pe arena „Marin Anastasovici” și pentru duelul cu FC U. Craiova, iar suporterii din Bănie nu s-au putut abține să nu își înțepe rivalii pe seama acestui subiect. De asemenea, susținătorii echipei patronate de Adrian Mititelu au transmis că banii de pe fiecare bilet în parte vor reprezenta o donație către „clubul miliției”.

„După ce și-au primit binemeritatul loc de divizie B, după toate păcatele săvârșite în „lina” lor staționare în primul eșalon, sorții ni-i aduc din nou în față pe cei mai mari rivali ai noștri, Dinamo, echipa care ne-a furat titluri, jucatori și bucurii.

Actuala groapă este pe malul Dunării, la Giurgiu, iar deplasarea se face cu autocarele. Prețul unui loc este de 65 lei, întrunirea are loc la ora 15:00, urmând ca plecarea să se facă cel târziu la ora 16:00. Pentru înscrieri contactați un membru al Peluzei. Ne rezervăm dreptul de a alege persoanele care vor veni alături de noi!

Donația pentru clubul miliției este de 15 lei, constând în biletul la meci, iar acestea se vor achiziționa direct de la noi. Hai la meci, că cine știe când îi mai prindem! Toți, în negru, pentru Știința”, au postat fanii din Peluza Sud 1997, pe Facebook.

Fanii olteni, ironie la adresa rivalilor înainte de Dinamo - FC U. Craiova
Fanii olteni, ironie la adresa rivalilor înainte de Dinamo – FC U. Craiova

Ovidiu Burcă menajează mai mulți jucători cu FC U. Craiova

Înaintea meciului de marți seară, antrenorul lui Dinamo a transmis că va odihni mai mulți titulari contra celor de la FC U. Craiova.

„Meciul cu Craiova va fi pentru prestigiu, pot să crești ca echipă, să ridici nivelul. Obiectivul a fost să intrăm în grupe, este un pas important în acest an pentru noi. Știți bine ce probleme au fost.

Vor juca și niște jucători care poate ar fi meritat mai multe minute, dar au șansă în meciul ăsta să arate că pot să mă bazez pe ei.

Este un obiectiv Cupa României, trebuia să fim însă realiști. La cum a început sezonul acesta, nu știu dacă trebuie să ne setăm obiective nerealiste. O să dau șanse unor jucători care au evoluat mai puțin. Craiova este de prima ligă, dar cei care vor intra în teren, vor da totul”, a declarat antrenorul „câinilor”.

Dinamo și FC U. Craiova fac parte din Grupa A, alături de Petrolul, FC Voluntari, Unirea Slobozia și Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Urmăriți Playsport.ro și pe