Meciuri ale naționalelor României, anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Ce meciuri nu se mai joacă

Olteanu Ștefan / 26.10.2021, 22:19
Meciuri ale naționalelor României, anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Ce meciuri nu se mai joacă

Mai multe meciuri ale naționalelor României au fost anulate din cauza pandemiei de Covid-19. Federația Română de Fotbal a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că acțiunile selecționatelor U15, U16 și U18 din perioada următoare nu se vor mai disputa.

Pandemia de Covid-19 anulează mai multe meciuri ale naționalelor României

Acțiunile naționalelor de juniori ale României din perioada următoare au fost amânate. Pandemia de coronavirus stă în spatele acestei decizii. Selecționatele U15, U16 și U18 aveau programate cantonamente de pregătire în luna noiembrie, însă FRF a decis anularea acestora.

Comisia tehnică a Federației Române de Fotbal a decis să anuleze patru acțiuni ale loturilor naționale, care ar fi trebuit să se desfășoare în luna noiembrie.
Astfel, selecționatele de juniori ale României U15, U16 și U18 nu se vor mai reuni.

Cea mai tânără reprezentativă a României ar fi trebuit să joace două partide amicale cu selecționata similară a Moldovei. De asemenea, România U16 și-a anulat plecarea în Belgia, unde ar fi disputat și ea o dublă amicală, iar reprezentativa U18 nu se va mai deplasa în Macedonia de Nord”, se arată pe site-ul FRF.ro.

De asemenea, aceeași soartă o va avea și naționala U19 de futsal. Aceasta avea programat un stagiu de pregătire în perioada 2-9 noiembrie care, de asemenea, nu va mai avea loc.

Decizia a fost luată din dorința de a proteja tinerii tricolori și a diminua riscul infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se mai arată pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Mirel Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru meciurile decisive cu Islanda și Liechtentein

Selecționerul a anunțat lista preliminară a stranierilor pentru aceste două meciuri extrem de importante. Astfel, Rădoi se va baza în principiu pe aceeași jucători ca la ultimele meciuri, pe listă strecurându-se și câteva nume surprinzătoare.

În primul rând, Mirel Rădoi îi are în vedere pe Vasile Mogoș și Cristian Ganea pe posturile de fundași laterali. De asemenea, Alexandru Pașcanu ar urma să fie convocat în premieră la naționala mare a României după evoluțiile solide de la Ponferradina din ultima perioadă.

PORTAR: Florin Niță (Sparta Praga-Cehia, 11/0)

FUNDAȘI: Vlad Chiricheș (Sassuolo-Italia, 68/0), Cristian Ganea (Aris Salonic-Grecia, 8/0), Vasile Mogoș (Crotone-Italia, 4/0), Ionuț Nedelcearu (Crotone-Italia, 19/2), Andrei Rațiu (Huesca-Spania, 4/0), Adrian Rus (Fehérvár-Ungaria, 9/0), Alexandru Pașcanu (Ponferradina-Spania, 0/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K.-Turcia, 27/1)

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Galatasaray-Turcia, 18/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray-Turcia, 1/0), Ianis Hagi (Rangers-Scoția, 22/2), Dennis Man (Parma-Italia, 12/2), Valentin Mihăilă (Parma-Italia, 5/1), Răzvan Marin (Cagliari-Italia, 35/2), Marius Marin (Pisa-Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K.-Turcia, 49/6), Alexandru Mitriță (PAOK-Grecia, 16/3), Dragoș Nedelcu (Fortuna Düsseldorf-Germania, 5/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga-Cehia, 52/11)

ATACANT: George Pușcaș (Reading-Anglia, 24/8)

Partida România – Islanda, programată pe 11 noiembrie, în Ghencea, se va juca fără spectatori.

EXCLUSIV. Nicolae Stanciu, în premieră despre toate subiectele fierbinți ale carierei și ale echipei naționale!