Mega-lovitură: S-a anunțat întoarcerea lui Messi la Barcelona. Tatăl fotbalistului a dat totul în vileag cu un singur gest

Gabriel-Alexandru Ioniță 14.03.2022, 00:14
Mega-lovitură: S-a anunțat întoarcerea lui Messi la Barcelona. Tatăl fotbalistului a dat totul în vileag cu un singur gest

Au apărut deja primele zvonuri legate de o eventuală plecare a lui Messi de la Paris Saint-Germain, la doar câteva ore după meciul cu Bordeaux, în care starul argentinian a fost fluierat și huiduit de fanii vicecampioanei Franței la aproape fiecare atingere de minge.

Messi este considerat, alături de Neymar și de Mauricio Pochettino, principalul responsabil pentru eliminarea grupării de pe Parc des Princes din optimile de finală ale UEFA Champions League. Evoluțiile sale din dubla cu Real Madrid au fost mult sub așteptări și au stârnit furia suporterilor lui PSG.

Lionel Messi ar putea reveni la Barcelona după doar un sezon

Acest lucru, coroborat cu criticile venite din partea presei franceze de-a lungul întregului sezon, se pare că l-a făcut pe Leo Messi să se gândească foarte serios la posibilitatea de a pleca din capitala Franței după doar un an. S-a vorbit oricum foarte mult despre faptul că el nu s-a adaptat la viața din Paris și că este nefericit alături de familia sa.

Iar una dintre posibilele sale destinații este chiar Barcelona. Oricât de exagerat ar părea în acest moment, informația a fost furnizată chiar de tatăl lui Messi, Jorge, care îi este și impresar. Potrivit jurnalistului spaniol Gerard Moreno, acesta i-ar fi contactat deja pe oficialii Barcelonei pentru a discuta condițiile unei eventuale reveniri a lui Lionel pe Camp Nou.

Starului argentinian i-ar surâde o revenire la echipa sa de suflet

Se știe foarte bine că Messi nu a vrut să plece de la Barcelona în vara anului trecut. El a fost însă forțat să facă acest lucru din cauza problemelor financiare uriașe existente la acel moment la clubul catalan.

Chiar dacă argentinianul de 34 de ani era dispus să renunțe la foarte mulți bani pentru a continua pe Camp Nou și chiar să joace gratis pentru o perioadă, acest lucru nu a fost posibil. Liga Spaniolă de Fotbal le-a interzis atunci catalanilor să înregistreze noul contract al lui Messi pentru că fusese deja atins pragul maxim al cheltuielilor pe care  puteau să le facă pe salariile jucătorilor.

Astfel că Leo a fost nevoit să plece la o altă echipă și a ales PSG. El a jucat 26 de meciuri pentru echipa de pe Parc des Princes în toate competițiile în acest sezon și a marcat 7 goluri. Dintre acestea, doar două au fost în meciuri de campionat, iar 5 în UEFA Champions League. În schimb, Messi a reușit nu mai puțin de 11 pase decisive în Ligue 1.

Astfel, dacă tensiunile vor continua la Paris, și probabil acest lucru se va întâmpla, iar Barcelona își va mai amortiza din problemele financiare, sunt șanse destul de mari ca Lionel Messi să se întoarcă pe Camp Nou la finalul acestui sezon. Rămâne de văzut doar că oficialii lui PSG vor fi dispuși să se despartă de vedeta lor.

Xavi a admis că i-a trimis un mesaj lui Leo Messi. Ce subiect a abordat antrenorul Barcelonei

Urmăriți Playsport.ro și pe