Meme, invitație pentru Cristina Neagu la FCSB: „Îi ziceam că poate să scoată vreo trei de la noi din echipă, dacă se apucă de fotbal” :)

Ioan Valentin Oprea 01.09.2023, 16:58
Meme, invitație pentru Cristina Neagu la FCSB: „Îi ziceam că poate să scoată vreo trei de la noi din echipă, dacă se apucă de fotbal” :)

Prezent la premiera documentarului despre Cristina Neagu, Meme Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa handbalistei de la CSM Bucureşti.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB crede că Neagu merită să fie inclusă în aceeaşi listă cu Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gică Hagi şi spune despre aceasta că este „Messi al handbalului”.

În plus, Meme Stoica subliniază tăria de caracter de care a dat dovadă Neagu în cariera sa, deşi s-a confruntat cu foarte multe accidentări, şi afirmă că aceasta trebuie să fie un exemplu pentru toţi fotbaliştii români.

Oficialul vicecampioanei României se îndoieşte, în schimb, că un fotbalist român ar putea să se ridice la nivelul peformanţelor înregistrate de handbalista de 35 de ani.

Jucătorilor noștri le e cam jenă să intre în dialog cu un sportiv de asemenea anvergură. Măcar unu să ajungă să-i pășească pe urme. E puțini mai complicat. În schimb, ea este o suporteră declarată a echipei noastre și nu putem decât să ne bucurăm de asta”, a declarat Meme Stoica.

Dat pe spate de ce ştie să facă Neagu cu mingea de fotbal

Neagu s-a recuperat anul trecut la baza de antrenament a FCSB-ului de la Berceni, iar Meme Stoica a fost dat pe spate de ceea ce ştie să facă cu mingea de fotbal sportiva legitimată la CSM Bucureşti. În glumă, preşedintele CA de la FCSB a subliniat că Neagu ar putea oricând să le ia faţa câtorva fotbalişti de la gruparea roş-albastră.

Am văzut-o! Joacă și fotbal Cristina. Glumeam acum un an și ceva, când se recupera la bază, iar noi eram într-o pasă mai proastă…. «Cris, pe vreo trei ai putea să-i scoți din echipă, dacă te-ai apuca»”, a adăugat, cu zâmbetul pe buze, Meme Stoica.

Chiricheş, singurul care se poate apropia de Neagu

Şeful clubului roş-albastru evidenţiază că nationala de fotbal a României ar avea, la rândul ei, nevoie de un lider precum Cristina Neagu.

Meme Stoica consideră că Vlad Chiricheş ar fi fost singurul jucător din actuala generaţie care ar fi putut ţine în frâu vestiarul de la prima reprezentativă şi deplânge accidentarea acestuia din meciul cu UTA Arad.

Indiscutabil! Naționala noastră are nevoie de un catalizator precum Cristina Neagu. Din nefericire catalizatorul nostru și al naționalei, acum se pregătește pentru o nouă perioadă de absență. E vorba de Vlad Chiricheș. Cred că e singurul sportiv care se poate compara cu Cristina. Are foarte multe din calitățile ei”, a concluzionat Meme Stoica.

Urmăriți Playsport.ro și pe