Meme Stoica îl atacă pe Hagi după meciul de la Craiova: „Cum adică nu e penalty”

Alex Matei 14.05.2023, 09:09
Meme Stoica îl atacă pe Hagi după meciul de la Craiova: „Cum adică nu e penalty”

Lupta la titlu în Superliga este mai aprinsă ca niciodată. Trei echipe se bat  pentru câștigarea campionatului: Farul, FCSB și CFR Cluj. Rezultatul meciului de la Craiova, dintre echipa lui Hagi și Universitatea Craiova, 1-1, asigură un final de sezon incendiar în România.

Patronul Farului Constanța a răbufnit după meciul din Bănie și acuză arbitrajul din cauza loviturii de la 11 metri primite de olteni.

Atât cât mă pricep eu, acolo nu a fost penalty. Dacă greșesc, îmi pare rău! Am văzut că în România toată lumea țipă, unii se lasă. Dacă ăsta e penalty, atunci orice poate să fie penalty, a spus „Regele” după joc.

Războiul declarațiilor

Declarația lui Hagi l-a înfuriat pe Meme Stoica, președintele FCSB-ului.

„Se duce după minge și îi lovește gheata lui Koljic, e evident. Reține, jocul nu se oprise și clar i-a spus în cască: ‘Băi, vezi că acolo e penalty clar!’. E evident. Cum adică nu e penalty? Eu la primul nu am văzut nimic, dar ăsta e penalty clar”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Universitarea Craiova – Farul Constanța s-a termina 1-1 după un meci incredibil. Alibec a ratat un penalty după care a fost eliminat, iar dobrogenii au jucat o repriza a doua în infenrioritate numerica. Mateus și Ivan au marcat golurile partidei.

În luptă directă pentru titlu, Farul și FCSB se vor întâlni etapa viitoare, la Ovidiu,  în derby-ul campionatului

Dobrogenii sunt pe primul loc în Superliga, cu 47 de puncte, urmată de FCSB, cu 43 de puncte și CFR Cluj, cu 39 de puncte. Ultimele două echipe au un meci mai puțin jucat.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe