Mesajul de suflet al lui Ianis Hagi pentru tatăl său! Surpriză mare pentru Gică Hagi cu ocazia zilei de naștere

Iosif Pintilie 05.02.2023, 21:30
Mesajul de suflet al lui Ianis Hagi pentru tatăl său! Surpriză mare pentru Gică Hagi cu ocazia zilei de naștere

5 februarie este o dată recunoscută în fotbalul mondial ca ziua ”vedetelor”. Nume precum Cristiano Ronaldo, Neymar Junior ori al nostru Gheorghe Hagi își serbează zziua de naștere pe această dată.

Gheorghe Hagi, mesaj de la fiul său

Ca în fiecare an, toți marii oameni din fotbal au ținut să îl felicite pe Gheorghe Hagi pentru vârsta pe care o împlinește, 58 în acest an. Cu toate acestea, cu siguranță, cele mai importante felicitări sunt cele pe care le primește de la familie.

Ianis Hagi, fiul său, a fost printre primii care l-au felicitat. Jucătorul de 24 de ani, de la Rangers, i-a transmis gândurile sale bune.

”Să fie sănătos. Atât îmi doresc. Vreau să-l am alături de mine, familia vrea să-l aibă alături de noi cât mai mult posibil. Este puterea familiei și atât îmi doresc, sănătate”, a spus Ianis Hagi la sport.ro.

Ianis Hagi i-a făcut cel mai frumos cadou tatălui său

Cu doar câteva zile înainte de ziua tatălui său, Ianis Hagi i-a făcut cel mai frumos cadou, revenind pe teren după mai bine de un an de absență, provocată de o accidentare gravă.

„Am fost în al nouălea cer, suportertii au fost incredibili. Am avut pielea de găină timp de un minut. Am toată cariera în față, am 24 de ani. Sper să mai joc încă 15 ani, cel puțin.

Eu sunt super fericit aici, doar ce am semnat un nou contract. Galatasaray este echipa pe care am susținut-o de când m-am născut, e o echipă pe care o voi avea mereu în inimă, momentan ca fan”, a declarat Ianis Hagi, după revenirea pe teren.

Și Gheorghe Hagi s-a decarat încântat de ”cadoul” primit din partea fiului său. ”Regele” a susținut că a fost cea mai grea perioadă din viața fiului său, dar acesta a revent foarte motivat pe teren.

„(n.r. superfericit că a revenit și Iani?) Da! Da, vă dați seama. Lucrul acesta, în special pentru el… A fost cea mai grea perioadă în viață. A trecut-o cu brio, a muncit mult. A avut o accidentare foarte, foarte grea. Arată bine, l-am văzut bine. Arată bine, motivat în teren. A luat și cartonaș galben. Are sămânță.

Mă bucur pentru el, să fie sănătos, să fie pe teren, să revină, să aibă răbdare, pentru că o să aibă nevoie de timp să revină. Dar, mi-a plăcut de el. Același jucător, creativ, cu pase în față. A pasat între linii, dă pase între atacanți. O face și lucrează pentru cei din față”, a spus Gică Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

Urmăriți Playsport.ro și pe