Mesajul emoționant al antrenorului de la Rangers după golul lui Ianis Hagi

Iosif Pintilie 21.05.2023, 19:14
Mesajul emoționant al antrenorului de la Rangers după golul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, 24 de ani, a marcat primul gol de după accidentarea suferită în urmă cu mai bine de un an. Românul a punctat în minutul 55 al meciului cu Hibernian.

Hagi a marcat pentru Rangers

După o accidentare ce l-a ținut departe de teren mai bine de un an, Hagi a reușit să spargă gheața și să înscrie primul gol după 489 de zile. De pe 18 ianuarie 2022 nu a mai marcat românul.

Ianis Hagi a marcat golul de 2-0 în minutul 55 al meciului cu Hibernian și a izbucnit în lacrimi. Scorul final al meciului a fost 3-1 pentru echipa românului.

La finalul meciului, Michael Beale a vorbit despre Ianis Hagi și despre golul înscris de jucătorul echipei naționale.

„Cred că mentalitatea jucătorilor a fost fantastică, evoluția noastră a fost puternică. Ianis a înscris primul său gol în 16 luni, sunt încântat pentru el. Toată lumea știe că Ianis este un jucător talentat, dar am văzut că își găsește reperele din nou, s-a adaptat la viteza jocului și la nivelul primei echipe. S-a regăsit și, cu fiecare partidă care trece, devine tot mai puternic. După ce a înscris golul, a reușit câteva faze minunate.

Haideți să avem răbdare cu el, pentru că știm ce poate oferi Ianis echipei. Este un jucător pe l-am pierdut aproape un an. A fost un moment personal special, a trecut prin multe greutăți. Vreau să mulțumesc echipei medicale și echipei de recuperare pentru că l-au adus înapoi pe teren, a fost un moment de mândrie și pentru ei”, a spus Michael Beale, antrenorul lui Rangers, după meciul cu Hibernian.

Urmăriți Playsport.ro și pe