Mesajul frumoasei Georgina Rodriguez după ce Cristiano Ronaldo a intrat în istoria fotbalului mondial

George Drafta 26.11.2022, 00:04
Mesajul frumoasei Georgina Rodriguez după ce Cristiano Ronaldo a intrat în istoria fotbalului mondial

Iubita portughezului a reacţionat imediat după ce lusitanul a ajuns în cărţile de istorie ale sportului rege odată cu golul marcat în poarta Ghanei.

Cristiano Ronaldo a punctat în minutul 65 al jocului împotriva africanilor, deschizând drumul spre victorie al trupei antrenate de Fernando Santos. Cu această reuşită, atacantul de 37 de ani a ajuns la al cincilea turneu final de Cupă Mondială în care îşi trece numele pe lista marcatorilor. Performanţă pe care până astăzi nu o mai reuşise niciun jucător de pe planetă.  Este o nouă moment important în cariera jucătorului liber de contract după despărţirea de Manchester United. Iar Georgina Rodriguez nu putea rămâne indiferentă. După ce numele lui Ronaldo a fost pe buzele tuturor la sfârşitul zilei de joi. Partenera lui Cristiano s-a făcut remarcată pe reţelele de socializare cu o postare sugestivă.

„Haide, campionule” a scris argentinianca în mediul virtual. Iar mesajul s-a viralizat rapid strângând mii de likeuri.

Georgina Rodriguez este o prezenţă mereu apreciată la evenimentele la care este invitată
Georgina Rodriguez este o prezenţă mereu apreciată la evenimentele la care este invitată

Cifrele lui Cristiano

Ronaldo are în total 8 goluri în 18 meciuri disputate la turneele finale de Cupă Mondială. El se află totuşi departe de recordul deţinut de Miroslav Klose. Germanul este golghheterul all-time al celei mai importante competiţii fotbalistice din lume, cu 16 reuşite. În schimb, portughezul este lider în clasamentul din toate timpurile al celor mai buni marcator la Campioantele Europene. I-a luat faţa lui Michel Platini şi are 14 goluri înscrise la turneele finale continentale de-a lungul timpului.

De şase ani alături de Ronaldo

Georgiana Rodriguez şi Ronaldo s-au cunoscut în 2016, pe vremea când superstarul juca pentru Real Madrid şi strângea Baloane de Aur pe bandă rulantă. Portughezul s-a îndrăgostit de actuala parteneră după o simplă vizită la magazinul Gucci. Ronaldo ieşise dintr-o relaţie lungă cu modelul rus Irina Shayk. Însă Georgina se pare că l-a cucerit definitiv.  Argentinianca era o simplă vânzătoare la vremea respectivă.

Dar prezenţa ei într-un magazin al celebrei firme de modă a fost suficientă pentru ca lui Ronaldo să i se aprindă călcâiele. Existenţa Georginei în viaţa lui l-a determinat pe fotbalist să se concentreze exclusiv pe sportul pe care îl practică. Ea l-a însoţit pe Ronaldo atât la Torino cât şi la Manchester, echipele la care a evoluat ulterior jucătorul descoperit de Boloni. Acum ea este suporterul numărul 1 al lui Ronaldo la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde Portugalia este una dintre favoritele la titlul suprem. După victoria cu Ghana, Ronaldo şi ai lui se vor mai confrunta în grupe cu Coreea de Sud şi Uruguay.

Urmăriți Playsport.ro și pe