Mesajul Georginei Rodriguez după ce Ronaldo a izbucnit în lacrimi! Ce a transmits iubita portughezului în ziua în care lusitanii au fost eliminaţi de la Mondial

George Drafta 11.12.2022, 00:02
Mesajul Georginei Rodriguez după ce Ronaldo a izbucnit în lacrimi! Ce a transmits iubita portughezului în ziua în care lusitanii au fost eliminaţi de la Mondial

Portugalia pleacă acasă după sferturile turneului final din Qatar. Eliminată surprinzător de o echipă marocană ce a scris istorie la această ediţie.

Chiar dacă toată lumea se aştepta ca lusitanii să defileze având în vedere prestaţia din optimi atunci când au spulberat Elveţia, lucrurile nu au stat aşa şi la partida disputată pe arena Al Thumama din Doha. Africanii au surprins din nou cu organizare defensivă. Care a confirmat faptul că echipa lui Regragui are cea mai bună apărare a competiţ’iei.

Un singur gol a primit Marocul în cinci meciuri disputate. La fel cum spaniolii nu au găsit cheia de a puncta în optimi, aşa s-a întâmplat şi în cazul lusitanilor. Chiar dacă aceştia l-au avut în teren şi pe Ronaldo din minutul 51. Fernando Santos a optat să nu îl titularizeze pe starul de 37 de ani nici în acest joc. Aşa cum de altfel se întâmplase şi la disputa contra Elveţiei din urmă cu 4 zile.

Iar „tratamentul” la care a fost supus Ronaldo a fost cu greu îndurat de partenera acestuia, Georgina Rodriguez. Argentinianca a reacţionat pe o reţea de socializare şi şi-a permis să îl critice pe selecţionerul Fernando Santos pentru „excluderea” din primul 11 al jucătorului cu cinci Baloane de Aur în palmares.

Ronaldo a fost la al cincilea turneu final de Mondial
Ronaldo a fost la al cincilea turneu final de Mondial

Atac fără menajamente

Iar în contextul înfrângerii Portugaliei, selecţionerul ar trebui să îşi asume întreaga responsabilitate a eşecului, atenţionează iubita lui Cristiano.

”Astăzi, prietenul și antrenorul tău a luat deciziile greșite, același prieten pentru care ai atât respect și atâtea cuvinte de admirație, același prieten care a văzut cum s-a schimbat jocul atunci când te-a trimis în teren, dar era deja prea târziu.

Nu îl poate subestima pe cel mai bun jucător al lumii, cea mai puternică armă a sa. Nu îi poți ține partea cuiva care nu merită. Viața ne dă lecții. Astăzi nu am pierdut, ci am învățat. Te admirăm”, a scris vedeta pe contul său oficial din mediul virtual.

Record şi la înfrângere

Ronaldo a părăsit în lacrimi terenul de joc, conştient de faptul că a ratat şi ultima şansă de a cuceri titlul mondial cu naţionala portugheză. camarele tv l-au surprins plângând în drumul spre vestiare nimeni nereuşind să îl consoleze după un eşec extrem de dureros.

Există un detaliu care poate îl va face să mai uite totuşi de înfrângerea neaşteptată. Cu meciul jucat astăzi, Ronaldo a bifat selecţia cu numărul 196, egalând recordul lui Bader Al-Mutawa. Dacă nu se va retrage din naţională, el ar putea depşi pragul a 200 de meciuri disputate pentru prima reprezentativă.

Urmăriți Playsport.ro și pe