Mesajul lui Mihai Teja, după primul eșec al sezonului: „Aici am greșit!” Reacția lui Kevin Boli + Toate declarațiile de la Botoșani

Robert Zanfir 29.08.2022, 23:27
Mesajul lui Mihai Teja, după primul eșec al sezonului: „Aici am greșit!” Reacția lui Kevin Boli + Toate declarațiile de la Botoșani

Mihai Teja crede că echipa sa ar trebui să arate mai multă personalitate în meciurile cu echipele mari. FC Botoșani a pierdut cu Universitatea Craiova, 0-1, într-un meci care a contat pentru runda a 7-a din Superliga.

Alexandru Crețu a adus a doua victorie consecutivă a lui Mirel Rădoi pe banca Universității Craiova. Oltenii adună 11 puncte și urcă pe locul 5, la egalitate de puncte cu adversara de azi. Pentru moldoveni este primul eșec din acest sezon.

Mesajul lui Mihai Teja, după primul eșec al sezonului

„E frunstrant, dar asta e viața. Odată am câștigat noi, altădată am pierdut în prelungiri. Joi jucăm cu FC Argeș, apoi cu Petrolul. A fost o săptămână grea și trebuie să ne revenim foarte repede.

Când joci cu echipa ca Universitatea Craiova, FCSB sau CFR, trebuie să ții mai mult de minge. Nu am reușit, trebuia să plimbăm mai mult mingea, să avem mai multă posesie, să avem mai multe atacuri pozitionale. Cred că aici am pierdut. A fost efort, a fost un meci bun, intens.

Vreau să felicit băieții, dar atât s-a putut azi. Mai aveam câteva secunde și plecam cu un punct, dar asta a fost să fie. Până la urmă au câștigat ei, asta este viața.

Trebuie să te ridici, să fim încrezători, nu avem timp să ne plângem. Urmează alt meci, trebuie să apară și astfel de lucruri. Cu siguranță s-a greșit, trebuie să avem mai multă personalitate când jucam cu echipele mari.

Nu știu despre plecarea lui Boli, e un jucător foarte bun, ne-a ajutat foaste mult și azi. Eu cred că rămâne până la urmă”, a declarat Mihai Teja la finalul partidei.

Kevin Boli, despre ofertele de la FCSB și CFR: „Astea sunt zvonuri”

„Eu sunt la Botoșani. Avem meci joi cu Argeș, asta e cel mai important acum. Astea sunt zvonuri, acum sunt la Botoșani. Nu am avut nicio ofertă. Nu am avut ofertă de la CFR.

Craiova e o echipă foarte bună. Învățăm si joi câștigăm cu Argeș si mergem înainte. Mai sunt multe meciuri, înainte de play-off. Avem timp până la play-off”, a declarat Kevin Boli la finalul partidei.

Eduard Pap: „Meritam un punct!”

„Ce putem să spunem când luam gol în minutul 94. Alergăm ca… nu zic ce, din minutul 1 până în minutul 94, și luăm gol. Trebuie să uităm meciul ăsta, avem meci cu Pitești și trebuie să câștigăm.

Am avut un parcurs foarte bun, din păcate azi am pierdut. Era un punct bun, pe care cred că meritam să îl luăm. Prima înfrângere, tot trebuia să vină odată, dar după cum a arătat jocul, nu trebuia să vină azi. Probabil vom câștiga și noi în minutul 94.

Eu simt că trebuie să îmi iau revanșa față de cei de la Pitești”, a spus Eduard Pap la finalul partidei.

CSU Craiova – FC Botoșani 1-0. ECHIPELE DE START:

CSU Craiova: Lazar – Mitrea, Găman, Papp – Căpățînă, Screciu, Nistor, Bancu – Vînă, Markovic, Baiaram
Rezerve: L. Popescu – Martic, Al. Crețu, Vătăjelu, MAteiu, Rivaldinho, Ivan, Koljic, Hanca
Antrenor: Mirel Rădoi

FC Botoșani: Pap – Sno, Dican, Boli, Țigănașu – Ivanov, Sylla, Shahaf – Mailat, Camara, Dragu
Rezerve: Ureche – Șeroni, Perianu, Mussis, E. Florescu, Petkovski, Grubac, Tisdell, G. David
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: Municipal (Turnu-Severin).
Arbitru: Marcel Bîrsan / A1: Radu Ghinguleac / A2: Laszlo-Imre Bucsi / Arbitru VAR: Istvan Kovacs / Arbitru AVAR: Theodora Alexandra Apostu / Observator arbitri: Liviu Ciubotariu

Urmăriți Playsport.ro și pe