Mesajul personal pe care Nicolae Dică i l-a transmis lui Cordea imediat după ultimul fluier din partida cu Saburtalo

Bordei Radu / 29.07.2022, 09:50
Mesajul personal pe care Nicolae Dică i l-a transmis lui Cordea imediat după ultimul fluier din partida cu Saburtalo

Nicolae Dică a avut parte de un redebut tensionat pe banca FCSB-ului. Returul cu Saburtalo a fost mai complicat decât se aștepta cineva și bucureștenii au fost aproape de eliminare. Finalul partidei i-a salvat pe vicecampioanei României. Totuși, a existat și un episod care l-a supărat pe antrenor.

Nicolae Dică, mesaj către Andrei Cordea. Ce l-a deranjat pe antrenor și ce i-a spus fotbalistului

Antrenorul FCSB-ului a fost deranjat de scandalul iscat la finalul partidei, după o intervenție mai tare la Tavi Popescu. Andrei Cordea s-a încăierat cu un jucător al georgienilor și a fost eliminat. Iar mijlocașul lateral va lipsi la partida următoare din Conference League. Va fi o pierdere mare pentru Nicolae Dică, de aceea antrenorul s-a supărat, mai ales că echipa era deja calificată în acel moment. De aceea, fostul atacant a intrat pe teren, după fluierul final și s-a dus direct către Cordea.

Nu câștigi nimic, nu câștigi așa nimic! Hai, nu-i nimic, i-a transmis Dică fotbalistului, pe care l-a încurajat până la urmă

Dică va trebui să găsească soluții, la meciul din turul trei preliminar, contra celor de la Dunajska Streda. Ar putea beneficia de întăririle promise de Gigi Becali.

Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB. ”Sper să mai facem chiar 3-4 transferuri”

Joi seară, FCSB a primit vizita celor de la Saburtalo în returul din turul doi preliminar Conference League. Formația roș-albastră a câștigat cu emoții meciul, scor 4-2. În urma acestui succes, FCSB s-a calificat în turul trei preliminar Conference League.

După startul ezitant din noul sezon, Gigi Becali părea decis să renunțe definitiv la FCSB. Totuși, după succesul cu Saburtalo, latifundiarul din Pipera a anunțat că va face patru noi transferuri în următoarele zile.

Nu au trecut de centrul terenului, am dominat jocul și când ne-au egalat. De unde atâta noroc? Am avut ocazii, am dominat. De ce să spunem că e calificare norocoasă? Nu e corect.

Eu am spus că nu ne pot scoate, este o echipă foarte slabă. Problemele le vom rezolva, până miercuri avem dreptul să mai punem pe cineva pe listă. Dacă mai iau mâine unul sau doi. O să îl punem în locul lui Cordea. Sper să mai facem chiar 3-4 transferuri”, a declaat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a anunțat că dorește să îl cumpere pe David Miculescu, jucătorul de 21 de ani al echipei UTA Arad.

Costă 1,7 milioane? Vor mai lăsa un milion. Totul depinde de tatăl jucătorului. Chiar dacă a semnat, dacă se duce la club și le spune că vrea ca fiul său să joace în cupele europene…Titular din prima. Poate îl vedeți joi”, a declarat Becali.