Mesajul surprinzător primit de Pintilii de la Laurențiu Reghecampf! ”Am vorbit chiar și ieri!”

George Drafta 12.11.2022, 22:52
Mesajul surprinzător primit de Pintilii de la Laurențiu Reghecampf! ”Am vorbit chiar și ieri!”

Mihai Pintilii a rămas să pregătească şi meciul cu FC U Craiova 1948 în condiţiile în care Gigi Becali a hotărât să nu numească vreun antrenor până la întreruperea campionatului.

Va fi al patrulea joc în care fostul mijlocaş va fi principal al roş-albaştrilor. El a stat pe bancă la partidele cu West Ham, Rapid şi Oţelul. Iar acum va conduce vicecampioana României în Bănie la duelul cu FC U Craiova. Însă fostul ajutor al lui Dică ştie că nu va rămâne în funcţie şi la următorul joc disputat de Florinel Coman & Co. Gigi Becali va dori să numească un  nou tehnician. Iar unele dintre numele vehiculate tot mai mult este cel al lui Laurenţiu Reghecampf. Pintilii a dezvăluit că a vorbit cu fostul antrenor de la FCSB în această perioadă.

„Nu m-am obișnuit să fiu în postura de antrenor principal și sunt aici pentru că e o conjunctură. Nu avem antrenor principal, iar eu sunt delegatul echipei. Vom vedea ce va fi. Nu știu nimic despre Reghe. Întrebați conducerea. Ieri am vorbit cu el. Și azi, glumesc. Ieri sau alaltăieri am vorbit. Mi-a dat un mesaj ‘Felicitări, Pinti, și capul sus’. Atât. Mi-a trimis și o inimioară, a zis că ține la mine”, a declarat antrenorul interimar al roş-albaştrilor.

Laurenţiu Reghecampf a ajuns în Azerbaidjan în vara acestui an
Laurenţiu Reghecampf a ajuns în Azerbaidjan în vara acestui an

Opţiune deloc simplă

Numele lui Laurenţiu Reghecampf este adus în discuţie ca un posibil succesor pentru Pintilii deşi antrenorul este sub contract cu azerii de la Neftci Baku. Iar despărţirea s-ar putea produce doar dacă este achitată clauza de reziliere.

„El are echipă, el antrenează, cum să-l iei de acolo? Poți să-l iei de acolo? Are salariu mare, un milion și jumătate. O să vedem, o să iau un antrenor, dar ce să fac? Să mă duc la antrenamente? Să iau un televizor să mă uit la ce fac? Să zic că a făcut doar o oră și jumătate? Nu ai pe cine să aduci, că nu știu să facă. Se dau deștepți, inteligenți, că au văzut ei la Klopp sau Mourinho și vor să facă tactică”, a comentat latifundiarul din Pipera la Pro Arena.

Presa din Azerbaidjan susţine că Reghecampf a luat deja decizia plecării şi i-ar surâde o revenire la FCSB.

„Reghecampf a făcut mai multe concesii pentru a reveni la Steaua. A eșuat în Azerbaidjan și nu se mai vede continuând la Neftci. I-a trimis un mesaj lui Gigi Becali, patronul Stelei, în care i-a spus că nu-l interesează condițiile financiare și că e gata să semneze un contract în alb”, sunt informaţiile azerilor de la portinfo.az.