Messi, cuvinte mari pentru un fotbalist de la Barcelona. “Ai fost mai mult decât un coleg”

Bogdan Solomon 25.05.2023, 14:13
Messi, cuvinte mari pentru un fotbalist de la Barcelona. “Ai fost mai mult decât un coleg”

Chiar dacă a plecat „în pribegie” de mai bine de doi ani, Lionel Messi nu-și uită foștii colegi de la Barcelona. Stă mărturie mesajul superb pe care i l-a transmis recent unuia dintre ei, în mediul online.

Lionel Messi, cuvinte mari pentru un fost coleg de la Barcelona. Ce i-a transmis

Concret, starul argentinian a reacționat la scurt timp după anunțul lui Jordi Alba, potrivit căruia va părăsi gruparea blaugrana la finalul acestui sezon. Cei doi au evoluat împreună timp de 9 ani și au legat o frumoasă prietenie, după cum reiese inclusiv din postarea de pe Instagram.

Nu mai puțin de 12 trofee a cucerit fundașul de 34 de ani pe Camp Nou din 2012, când a fost transferat de la Valencia. Palmaresul său impresionant cuprinde șase trofee de campion în La Liga, cinci Cupe ale Spaniei și o cupă a Ligii Campionilor.

„Ai fost mai mult decât un coleg, ai fost un adevărat complice pe teren. Și cât de frumos este că ne înțelegem atât de bine unul cu altul și în afara terenului! Știi că mereu ți-am dorit ție și familiei tale numai binele, sper ca noua etapă din cariera ta îți va aduce succes și bucurie. Mulțumesc pentru tot, Jordan. O mare îmbrățișare”, i-a transmis Lionel Messi.

Jordi Alba, final de aventură la Barcelona. Mesajul emoționant prin care și-a anunțat plecarea

Deși mai are un an de contract, Jordi Alba și-a anunțat oficial despărțirea de Barcelona, printr-un mesaj emoționant publicat pe rețelele de socializare. Decizia nu a fost luată brusc, potrivit spuselor sale, ci după o lungă perioadă de gândire.

Altădată nelipsit din formula de start, fundașul spaniol a bifat din ce în ce mai puține apariții de la venirea lui Xavi pe banca tehnică: 23 de meciuri în actualul sezon, dintre care doar 13 ca titular. Este al doilea jucător important care părăsește echipa, după căpitanul Sergio Busquets.

„Cea mai mare dorință a mea a fost întotdeauna să fiu jucătorul Barcelonei, memoria mi-e plină de amintiri numeroase pe care le păstrez cu drag. Să cresc la Academie a fost unul dintre cele mai speciale lucruri din viața mea, după acei 7 ani a trebuit să plec, dar apoi m-am întors pentru a-mi îndeplini visul, să joc la prima echipă și am reușit asta în 2012, revenind acasă cu o prezentare pe Camp Nou, care a fost un moment unic.

11 sezoane mai târziu mă simt mândru și satisfăcut de tot ce am reușit împreună. Nu a fost totul frumos, pentru că am trăit și momente complicate, dar mereu am ieșit uniți din ele. Îmi va lipsi să alerg în bandă pe Camp Nou, să simt iubirea fanilor și bucuria lor în marile momente. Cine i-ar fi spus băiețelului de 9 ani care își începea drumul plin de iluzii la Academie că avea să își îndeplinească visurile.

Mă simt norocos. Le mulțumesc din inimă tuturor fanilor din lume pentru afecțiunea oferită. Pentru toate aceste lucruri, după o perioadă lungă de gândire, cred că cel mai bun lucru e să fac un pas într-o parte și mi-ar plăcea să anunț că acesta va fi ultimul meu sezon ca jucător al Barcei, nu a fost un drum ușor, dar plec liniștit și fericit, cred că cel mai bun sentiment din lume este că aparții Barcei. Ne vedem duminică pe Camp Nou!”, a transmis Jordi Alba.

Urmăriți Playsport.ro și pe