ULTIMA ORĂ!! Chiar se întâmplă!!! Leo Messi pleacă de la FC Barcelona! Pe cine acuză catalanii că au sabotat înțelegerea cu jucătorul

Radu Bordei 05.08.2021, 21:05

UPDATE: Barcelona dă vina pe șefii fotbalului spaniol pentru despărțirea de Leo Messi. Astfel, președintele Laporta a anunțat că „obstacolele financiare și legale” l-au împiedicat pe Messi să continue. Asta, deși cele două părți se înțeleseseră. Chiar dacă argentinianul renunța la o sumă imensă, ca să joace în continuare, în Catalunia, Barcelona tot trebuia să nu depășească plafonul salarial. Cum clubul nu a reușit să obțină o derogare de la Liga Spaniolă și nici nu a scăpat de jucători ca Griezmann și Coutinho, era imposibil ca Messi să mai continue

UPDATE: ESTE OFICIAL! Ceea ce părea de neconceput, tocmai s-a petrecut. Leo Messi nu va mai continua la Barcelona. Anunțul a fost făcut de clubul catalan. Eforturile conducerii de a-l păstra pe argentinian au fost în zadar. Iar Messi pelacă de la echipa pentru care a jucat din 2003, de la juniori.


O veste riscă să provoace cel mai mare cutremur din fotbalul mondial. Deși se considera că noul contract al lui Messi cu Barcelona este doar o formalitate, presa din Spania anunță bomba: Messi nu va mai continua în Catalonia.

Toată lumea aștepta aceste zile anunțul oficial al contractului. Însă, după ultimele discuții dintre cele două tabere, se pare că acest lucru nu mai este sigur. Din contră, „Messi este tot mai departe de Barcelona”. Iar președinte Laporta caută doar să găsească cea mai bună metodă să explice acest eșec uriaș.

„Niciodată nu a fost Messi atât de departe de Barcelona”. Anunțul care va șoca întreaga lume a fotbalului

Nu trece o zi fără să apară zvonuri și informații privind situația celui mai bun fotbalist din lume. Leo Messi este în continuare fără contract, iar acest lucru riscă să se prelungească. Se pare că problemele financiare ale Barcelonei sunt prea mari și eforturil pentru a ajunge la o înțelegere cu Messi nu sunt suficiente. După ultimele discuții dintre reprezentanții argentinianului și cei ai clubului, concluzia nu este una fericită pentru fanii catalanilor.

Asta chiar dacă apăruse informația că Messi ar fi acceptat deja oferta clubului. Argentinianul ar fi trebuit să evolueze până la aproape 40 de ani în culorile roș-albastre. Mai mult, ca să arate că are mare încredere în noul proiect al catalanilor, Messi era pregătit să încaseze doar jumătate din salariul fabulos pe care l-a avut până acum. Argentinianul ar fi urmat să încaseze cu aproape 300.000 de euro pe săptămână, mai puțin.

Se pare că mai mulți oameni din club sunt conștienți de situație și încearcă să vadă cum vor gestiona relația cu suporterii. Președintele Laporta pare resemnat cu ideea că echipa va trebui să se descurce fără talismanul din ultimul deceniu.

PSG sau Manchester City? Deocamdată, Messi este în vacanță, alături de bunul său prieten, Luis Suarez

În timp ce Barcelona este în criză, starul argentinian se relaxează, alături de soția Antonela și cei trei copii, dar și de Luis Suarez, bunul său prieten și fostul coleg de la Barcelona.

Cei doi s-au distrat copios, alături de familii, au petrecut timp pe plajă, la piscină sau pe iaht. Cele două familii s-au relaxat în Ibiza, iar Messi nu a părut îngrijorat de situația de la Barcelona. De altfel, dacă nu va semna cu catalanii, superstarul va avea destule variante, de unde să aleagă. PSG și Manchester City se vor activa cu siguranță.
Urmăriți Playsport.ro și pe